2777
2789

ما تو عقدیم هر وقت شده با هم میریم بیرون خانم همیشه مانتو های بالای زانوعه و پشتشو نمیپوشونه جدیدا شومیز میپوشه فقط میگه گرمه هوا شومیزاش خیلی کوتاهم با شلوار تنگ میپوشه شبا هم که شوهرم میاد خونه ما بخوابه قشنگ با لباس راحتی میاد میشینه قبلا بدون آستین میپوشید مامانم اینقدر بهش گفت که آستین دار می‌پوشه ولی خیلی راحتیه و کوتاهه بازم اصلا انگار حیا ندارم این بچه شوهرم خونمونه بدون هیچ‌ خجالتی میاد می‌ره حموم با حوله حموم می‌ره اتاقش اصلا نمیگه ممکنه کسی ببینه همیشه هم عطر و ادکلناشو خالی می‌کنه رو خودش تذکر بار ها دادم ولی فایده نداره لج می‌کنه میگه دوست دارم اینجوری بپوشم راحت باشم دانشجوی یه شهر دیگس سه ماهه تقریبا اومده و تا شهریور که امتحان داره هست باز امتحان میده احتمالا چند روز میمونه باز می‌ره می‌دونم چیزی تا شهریور نمونده ولی همین ۱۵ روزم باز عذاب آوره برام بعد از خرداد که اومده همین رفتارا رو داره نمی‌دونم چکارش کنم اصلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره خواهرت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو دیوونه ای بابا عقب مونده 

الان کی دیگ مانتو زیر زانو میپوشه ملت تو خیابون با شومیزن ب شوهرت بگو تو خیابونم نره دخترا رو نبینه 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

شما ازدواج کردین 

دوران عقد را کوتاه کنین یا اگه مجبورید دوران عقد طولانی داشته باشین، خونه شما اینقدر میزبانی رقم نخوره...

به جای محدود کردن دیگران، شرایط خودتون را بهبود بدین...

این رفت و آمدها تو دوران عقد و موندن خونه های همدیگه واقعا چالش داره

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍