2777
2789
عنوان

با این شوهر میشه موند و ساخت

163 بازدید | 9 پست

۳ ساله عقدم اخلاقش خوبه ولی پدرش اصلا کار نمیکنه و اینم مجبوره خرج خونه رو بده در حالی یه کارگر ساده توی یه شرکته بالای خونه پدرشوهرم رو قراره درست کنن بریم اونجا ۲ تا وام برداشته و چون خودش فقط جمعه ها خونس داد به پدرش اولی خونه فقط ۴ دیوارش ساخته شد و دومی رو ۲۵۰ ملیون بود داده بود به پدرش پدرش تصادف کرد و انگشت پاش شکست و از اون پول مقدار زیادش خرج شد چون ۶ ماه خوابید خونه پدرشوهرم فقط بعد الان میگن ما فقط ۲ یا ۳ ملیون از خرج کردیم در حالی مادر شوهرم رحمش رو عمل میکردن فقط ۱۴ ملیون رو دادن به عمل اون و حالا خرج خونه رو هم از اون پول برداشتن و من خبر ندارم که برای چیا خرج کردن بعد پول در و پنجره و سیم کشی و لوله کشی رو دادن تا حالا با اون پول بقیش خرج شده 

و حالا اون خونه مونده به شوهرم هم میگم میگه به تو ربطی نداره 

الان تقریبا یه ماهی میشه که از اون جایی که کار میکرد اومد بیرون و بیکار میگرده چیکار کنم من دنبال کار هم نمیره مامان امروز بهش گفت پس کی میری دنبال کار گفت دارم دنبال کار میگردم ولی من میدونم که عین خیالش نیست و اصلا براش مهم نیست میترسم اینم مثل پدرش بشه😔

چیکار کنم به نظرتون دیگه خسته شدم از این زندگی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوندوتا وام رومیدادیم رهن تا الان بهترینزندگی رو جم کرده بودین

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

سلام 

من همیشه میگم مشکلی که پیش میاد با پیش زمینه قبلی (گاها هم ممکن یهویی مشکلی پیش بیاد ) اینکه بعد سه سال شما خانواده اش برات شده مشکل برام عجیبه 

اینکه شما شرایط اقتصادی خانواده اش بعد سه سال متوجه شدی 

حالا به کنار ، شما این موضوع متوجه شدی بعد دوباره با این قضیه کنار اومدی با خانواده اش یکجا زندگی کنی ؟

اینجا تاپیک زدن هیچ کمکی به زندگی ات نمیکنه 

با مشاور و پدر و مادرت مشورت کن عزیز