2777
2789
عنوان

چند ساله تو اقدام بارداریم امشب ازمایشهامو

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 46 پست
معمولا 6 به پایین خون تزریق می‌کنند مطمئنی 5 شاید بیشتره

ن دقیقا همینه همش بی حال میشم سرگیجه میکیرم چشام تار میشه 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
شدیدتر نوشته

وای خدا الان فقط به فکر سلامتیت باش برو دنبال درمان باش خدایی نکردی این کم خونی حتی باعث مرگ مادر هنگام زایمان میشه و میگن که اونایی کمخونیشون شدیده زیاد عمر نمیکنن دور از جون شما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازامایشCBCداده بودی؟ و نگفتن!! دارن با زندگی مردم بازی میکنن این بی سوادا

اره نگفتن خدایا من میبینم سرگیجه دارم یهو کبود میشم چشام تار میشه پریودی خونم خیلی کمه 

خدایا چطور بهم نکفتن تا الان وگرنه درمان میشدم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
وای خدا الان فقط به فکر سلامتیت باش برو دنبال درمان باش خدایی نکردی این کم خونی حتی باعث مرگ مادر هن ...

خدا سزای هر سه تا دکتری ک تحت نظرشون بودم رو بده واگذارشون بخدا 

این خوبه بد نیست

چطور بهم نگفتن فقط گفتن غلظت خون داری 

اگر بارداری رخ بده، خطرات برای مادر و جنین:

1. خطر زایمان زودرس

2. وزن پایین جنین

3. خطر بالای مرگ جنین یا مادر در زایمان

4. خستگی و تپش قلب شداگر فردی کم‌خونی داره و می‌خواد باردار بشه:

حتماً باید درمان کم‌خونی انجام بشه، مثل مصرف:

آهن، فولات، B12

تغذیه مناسب

بررسی علت اصلی کم‌خونی (مثلاً خون‌ریزی، سوء‌تغذیه، مشکلاتتاثیر کم‌خونی شدید بر باروری:

1. کاهش اکسیژن‌رسانی به اندام‌ها: کمبود هموگلوبین باعث می‌شه اکسیژن کافی به تخمدان‌ها نرسه، و این می‌تونه روی تخمک‌گذاری و چرخه قاعدگی تأثیر بذاره.

2. اختلال در قاعدگی: ممکنه سیکل نامنظم بشه یا حتی قطع بشه.

3. کاهش کیفیت تخمک‌ها: بدن در حالت ضعف، تمرکزش رو از تولیدمثل برمی‌داره. گوارشی)ید در مادر

اینا رو من قبلا بخاطر کم خونیم از هوش مصنوعی پرسیدم الان با قرص درمان میکنم 

اگر بارداری رخ بده، خطرات برای مادر و جنین:1. خطر زایمان زودرس2. وزن پایین جنین3. خطر بالای مرگ جنین ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

ایشالا خیلی زود حالت بهتر بشهسلامتیت از هر چیزی مهم‌تره حتی از فکر بچه‌دار شدنالان وقتشه بیشتر حواست ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم الان فقط هنگ دکترای بیسوادم حیف اون پول ویزیتها خدای من 

🤲🏼🩷🩷🩷