2777
2789
عنوان

چند ساله تو اقدام بارداریم امشب ازمایشهامو

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه ی سقط هم داشتم ک الان فهمیدم بخاطر کم خونی شدیدم بود چطور هیچ دکتری بهم نگفت این همه خر ...

من موقعه دادن ازمایشات ازدواجم به شوهرم گفتن که نمیشه ازدواج کنین خیلی کم خونه چندماه دیگه که کم خونیش بهبود پیدا کرد با درمان بعد بیاد دوباره ازمایش بدین گفت نه من چند ماه صبر نمیکنم مسئولیتش گردنمه گفتن قول بده که باردار نشه تا کم خونیش بهتر شه اونم امضا زد تا الان اقدام به بارداری نکردم و پیشگیری درستی هم نداشتیم و میگم چرا هر دفعه بیبی چک میزنم منفیه قرارمون هم این بود هفت سال دیگه بچه دار شیم

من موقعه دادن ازمایشات ازدواجم به شوهرم گفتن که نمیشه ازدواج کنین خیلی کم خونه چندماه دیگه که کم خون ...

چطور دکترا تو این همه سال بهم نگفتن دارم دیوانه میشم لرز و بی حالیمو به یه دکتر گفتم دکتر زنان گفت اون دیگه باید بری دکتر عمومی کار من نیس 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
من که به پرستارم همین که علاعم رو خوندم فهمیدم شما بدنت بسیار کم خونه درحدی که نیاز به روزانه چندتا ...

وای چطور دکترا بهم نگفتن حلالشون نمیکنم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر