یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان بخواب پنج صبح شروع کن اول از درس سخت شروع کن هر ۴۵ دقیقه ربع ساعت به خودت ایتراحت بده کلاس بعدرو آسون بزار و دوباره بعدی رو سخت
این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
ببخشید یسوال من تا الان نتونستم دهم رو جمع کنم بنظرتون از فردا شروع کنم جمع میشه؟🥲🥲
آره میشه. من خودم دقیقا همین موقع ها بود که شروع کردم و قبول شدم. اواخر مرداد. فقط لطفا فقط . فقط مهم های دهم و یازدهم رو تو فرصت باقی مونده بخون نه همش
تلاشت رو بکن مخصوصا اگر صبح ها بهتر میفهمی بعضی ها هستم مثلد شب ها بهتر میفهمن برای اون راهکاری ندارموچون خودم با صبح ها اوکیم . الان گوشیت رو برار از جا خوابت کنار بعد چراغ خاموش کن به هرچی دوست داری فکر کن تا خوابت بگیره یا مثلا یکی دو بند یک کتاب رو چشمی بخون
این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .