2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید شرایطتو بدونم 

کی میخوای شروع کنی کی تموم کنی چ پارتایی برات مناسبه

ایده الش پارت ۱.۵ ساعت و نیم ساعت استراحته 

حالا چون روز اولته و ذهنت آمادگی نداره پارت ۱ ساعته بذار‌

پ.ن: برای شروع ۷ ساعت زیاده اگ عادت ب درس خوندن نداری

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

الان بخواب پنج صبح شروع کن اول از درس سخت شروع کن هر ۴۵ دقیقه ربع ساعت به خودت ایتراحت بده کلاس بعدرو آسون بزار و دوباره بعدی رو سخت 

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

باید شرایطتو بدونم کی میخوای شروع کنی کی تموم کنی چ پارتایی برات مناسبهایده الش پارت ۱.۵ ساعت و نیم ...

نمیدونم چطور بخونم 

فقط میخوام شروع کنم 

من همیشه درگیر کمال گرایی بودم 

الان فقط میخوام بخونم

از دهم 

از صفر 

به نظرت ۴تا پارت ۱/۵برای درسای اختصاصی

۱ساعتم زبان خوبه؟

پشت کنکوریم عزیزم

زیست دهم گفتار ۱ فصل دوم / مطالعه کتاب / ۲ ساعت

فیزیک دهم فصل ۱، ۱/۳ صفحات کتاب + درسنامه / + ۲۵ عدد تست / ۲:۳۰

شیمی دهم فصل ۱ / مطالعه ۱/۶ فصل ۱ / + ۲۰ عدد تست / ۲:۳۰

مرور دروس روز ۲۰ دقیقه

روتین ۳ شکل زیست ۱۰ دقیقه

ببخشید یسوال من تا الان نتونستم دهم رو جمع کنم بنظرتون از فردا شروع کنم جمع میشه؟🥲🥲

آره میشه. من خودم دقیقا همین موقع ها بود که شروع کردم و قبول شدم. اواخر مرداد. فقط لطفا فقط . فقط مهم های دهم و یازدهم رو تو فرصت باقی مونده بخون نه همش

الان ۸/۹بیدار میشم فکر نکنم بتونم ۵ بیدار شم🤦‍♀️

تلاشت رو بکن مخصوصا اگر صبح ها بهتر میفهمی بعضی ها هستم مثلد شب ها بهتر میفهمن برای اون راهکاری ندارموچون خودم با صبح ها اوکیم . الان گوشیت رو برار از جا خوابت کنار بعد چراغ خاموش کن به هرچی دوست داری فکر کن تا خوابت بگیره یا مثلا یکی دو بند یک کتاب رو چشمی بخون

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .