2777
2789
عنوان

عصبانی شدن سر بچه یک سال و نیم

144 بازدید | 21 پست

حالم از خودم به هم‌میخوره دخترم خیلی شیطونه جدیدا هیچی نمیخوره همیشه بغل میخواد فقط کباب و حلیم و سیب زمینی سرخ شده میخوره غیر اینا لب نمیزنه الان غذا براش درس کردم‌اونم ب چ بدبختی همش آویزونه بازم نخورد گذاشتم جلوش گفتم شاید خودش بخوره بدتر شد می‌ریخت همه جا منم دیدم‌نمیخوره برداشتم اینم شروع کرد گریه و جیغ کل روز همش جیغ میزنه منم‌ عصبی شدم رفتار خیلی بدی داشتم چن بار خودمو زدم طفلکم‌ترسید با وحشت نگام میکرد چجوری خودمو میزنم دیگ ساکت شد الان ک ده دقیقه گذشته داره بازم حرف میزنه اما من داغون شدم چیکار کنم؟من خیلی خیلی مادر بدی ام میترسم این‌رفتارم ک سه چهار بار تا حالا تکرار شده باعث شه بچم زبون ببنده خیلی داغونم خیلی خستم  هیچ کمکی ندارم شوهرمم هیچ کمکی نمیکنه بهش بگم سرم درد میکنه سریع میگ سر منم درد میکنه

خب همونا که دوست داره رو بهش بده. چیز سختی و مضری هم که نمیخواد. چرا الکی با بدبختی غذای دیگه درست میکنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

این بچه های بدغذا فقط صبر و حوصله و بی خیالی میخوان چند وقتی بذار به خال خودش، هر وقت گفت گرسنمه یا اگر نگفت و هله هوله خواست، فقط غذاشو بذار جلوش و هرچی جیغ و گریه کرد اهمیت نده. سخته اما یه هفته تحمل کنی برای همیشه راحت میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همونا که دوست داره رو بهش بده. چیز سختی و مضری هم که نمیخواد. چرا الکی با بدبختی غذای دیگه درست م ...

آخه همونارم با بدبختی میخوره غیر از سیب زمینی سرخ شده ک عالی میخوره اینم صب بهش دادم جدا از اینا همش برا شیر آویزونه هیچی نمیخوره اما مثلا ۲ ساعت سینم‌تو دهنش 

آخه همونارم با بدبختی میخوره غیر از سیب زمینی سرخ شده ک عالی میخوره اینم صب بهش دادم جدا از اینا همش ...

بیسکویت و کیک چی اونم نمیخوره

آب میوه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
این بچه های بدغذا فقط صبر و حوصله و بی خیالی میخوان چند وقتی بذار به خال خودش، هر وقت گفت گرسنمه یا ...

۱ سال و نیمه هیچی نمیخواد بخوره فقط میخواد سینم تو دهنش باشه دیگ سرم‌گیج میره میگم سیر باشه کمتر بچسبه بهم

بیسکویت و کیک چی اونم نمیخورهآب میوه؟

اصلا نمیخوره میوه اصلا لب نمیزنه بخدا تا حالا ی میوه دهنش نذاشته جز موز اونم چن بار الان یبوست شده چون فقط سیب زمینی و کباب شده غذاش شبا نمیتونه بخوابه

اصلا نمیخوره میوه اصلا لب نمیزنه بخدا تا حالا ی میوه دهنش نذاشته جز موز اونم چن بار الان یبوست شده چ ...

شیر برنج حریره سوپ هیچی نمیخوره؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آخه همونارم با بدبختی میخوره غیر از سیب زمینی سرخ شده ک عالی میخوره اینم صب بهش دادم جدا از اینا همش ...

به مرور شیر رو کم کن. هم دفعات و هم زمانش رو. خودت بشین میوه بخور اگه خواست بذار اونم برداره ولی اصلا اصرار نکن. ماست شیرین، بستنی، هندونه و خوراکیهای اینجوری رو هم برای خودت بیار و اونم یه قاشقم بخوره کافیه تا یک ساعت بعد یه چیز دیگه. بطری سرلاک خوری رو امتحان کن. اگه بچه‌ اطراف هست بگو بیان با هم بهشون غذا بدید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به مرور شیر رو کم کن. هم دفعات و هم زمانش رو. خودت بشین میوه بخور اگه خواست بذار اونم برداره ولی اصل ...

مرسی عزیزم باید از این بطریا بخرم ببینم چی میشه  اصلا ترغیب نمیشه فقط خرابشون میکنه یکساعت دستش باشه همه جا و خودشو کثیف میکنه اما ی لقمه هم‌نمیخوره شیر هم بهش ندم ایقد جیغ می،نه کل محله رو خبردار میکنه

مرسی عزیزم باید از این بطریا بخرم ببینم چی میشه اصلا ترغیب نمیشه فقط خرابشون میکنه یکساعت دستش باشه ...

الان وسایل متنوع مثل قاشق‌های خاص هم هست که خراب نمیشن. در کل نه به اون فشار بیار نه خودت. کثیف کرد بعدا سر فرصت تمیز کن نمیشه همزمان هم یه مادر تمیز و مسئولیت پذیر باشی هم خوش اخلاق و آروم. تجربه من میگه دومی بهتره اون خودش با دیدنت ترغیب میشه

الان وسایل متنوع مثل قاشق‌های خاص هم هست که خراب نمیشن. در کل نه به اون فشار بیار نه خودت. کثیف کرد ...

مرسی عزیزم خداکنه بتونم‌ اصلا ب حدی عصبی شدم‌تو عمرم ایطور نبودم وقتی میبینم هم خونه کثیفه چون میگم‌تموم وقتمو برا خودش بزارم هم خودش چیزی نمیخوره هم بداخلاق دیگ کم‌میارم میگم‌کارو اشتباه رفتم ک این بچه ایقد بدقلق