2777
2789
عنوان

عصبانی شدن سر بچه یک سال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 21 پست
مرسی عزیزم خداکنه بتونم‌ اصلا ب حدی عصبی شدم‌تو عمرم ایطور نبودم وقتی میبینم هم خونه کثیفه چون میگم‌ ...

ولش کن. حرص بخوری، نخوری، بدوی، ندوی، غذا بدی، ندی... بزرگ میشه و این روزا رو هم یادش نمیمونه فقط خودت آسیب میبینی. کاری که در لحظه به خودت آرامش میده رو انجام بده اونم در وهله دوم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دکتر بردی؟ پسر منم اینجوری بود بردم دکتر شربت داد اشتهاش باز شد. البته هنوز بعضی چیزا رو نمیخوره ولی خیلی بهتر از قبل شده. مهد هم اگه بذاریش بد نیست. هم بازی میکنه خسته و گرسنه میشه و هم بچه های دیگه رو میبینه که غذا میخورن و به هوای اونا غذا میخوره. پسر من خونه اصلا سبزیجات نمیخوره. گوجه اگه تو غذاش باشه حتی اگه یواشکی بذارم توی غذاش نبینه باز میفهمه نمیخوره. ولی توی مهد همه ی سبزیجاتش رو کامل میخوره حتی گوجه رو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بردی؟ پسر منم اینجوری بود بردم دکتر شربت داد اشتهاش باز شد. البته هنوز بعضی چیزا رو نمیخوره ولی ...

دکتر میگه قد و وزنش خوبه احتیاجی به دارو اضافه نیس اما همین قد و وزن لب مرزم با کلی خون دل گرفته مهد هنوز خیلی کوچیکه اما حرفت درسته وقتی بچه دیگ رو میبینه خوب غذا میخوره.پسرت چن سالشه؟من‌اصلا لبنیات و میوه نمیخوره خیلی نگرانشم

ولش کن. حرص بخوری، نخوری، بدوی، ندوی، غذا بدی، ندی... بزرگ میشه و این روزا رو هم یادش نمیمونه فقط خو ...

مرسی عزیزم درست میگی خدا خودش توانشو بهم بده چون هربار داد میزنم بعدش از عذاب وجدان داغون میشم

دکتر میگه قد و وزنش خوبه احتیاجی به دارو اضافه نیس اما همین قد و وزن لب مرزم با کلی خون دل گرفته مهد ...

۲۱ ماهشه. من از ۱۸ ماهگی مهد فرستادم. از همه نظر خیلی بهتر شد. هم حرف زدنش خوب شد، مستقل شد، کلی چیز یاد گرفت، غذا بهتر میخوره. پسر من هم فقط شیر و پنیر میخوره. خیلی به ندرت ماست میخوره. میوه هم هندونه و سیب و طالبی و موز دوست داره. گیلاس، توت فرنگی، هلو، شلیل و کلا میوه های این مدلی دوست نداره. آناناس هم فقط کمپوتشو میخوره. ولی مثلا کمپوت هلو نمیخوره.

سرش داد نزن. بذار خودش بخوره. من دیگه به پسرم اصلا اصرار نمیکنم. اگه خورد که خورد اگه هم نخورد ینی دلش نخواسته.

هر چی دوست داره درست کن. کنارش غذاهای دیگه هم درست کن. اول اون غذای دیگه رو بهش پیشنهاد بده و بگو خوشمزه س بیا بخور. اگه نخورد از همون غذاهایی که دوست داره بهش بده. کلا برای این که یه غذایی رو بخورن باید ۱۵-۲۰ بار بهشون پیشنهاد بشه تا حاضر بشن امتحان کنن.

۲۱ ماهشه. من از ۱۸ ماهگی مهد فرستادم. از همه نظر خیلی بهتر شد. هم حرف زدنش خوب شد، مستقل شد، کلی چیز ...

الان دارم از عذاب وجدان میمیرم خیلی امروز باهاش بد بودم حس میکنم‌بدترین ادم‌زمینم.مرسی عزیزم باشه از این ب بعد اصرار نمیکنم من‌الان دقیق ۱۴ ماهشه اگ دیدم ۱۵ ماهگی اضافه نکرده بود میبرم دکتر به اینا هم‌ک گفتی عمل میکنم‌خداکنه خوب شه