2777
2789

خیلی خیلی دردناکه اخه

عروسی دختر عمم کل صورتم رو دادم مامانم اصلاح کرد کل صورتم پر اشک هام شده بود اولین و اخرین بارم بود🥹پشت لبم هم همیشه با تیغ اصلاح میکنم 

باز عروسی در پیش هست و نمیدونم چیکار کنم اصلاح خیلی دردناکه واقعا🥹

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا با نخ خودتو اذیت میکنی

اصلا تحملش رو ندارم ولی با تیغ هم زود در میاد چیکار کنم پس؟

منم دیشب مامانم انداخت هر سری پدرم درمیاد

شکنجه هست شکنجه 

موم برای بدن و  نخ برای صورت😖

مگه چندوقت یه بار اصلاح میکنید 

واسه من ماهی یه بار  صورتمو اصلاح میکنم وهفته ای یه بار پشت لب  درد نداره ک 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
مگه چندوقت یه بار اصلاح میکنید واسه من ماهی یه بار صورتمو اصلاح میکنم وهفته ای یه بار پشت لب درد ن ...

اره خب من صورتم رو اصلاح نمیکنم چون خیلی درد داره و دوباره برای کنکور میخوام تلاش بکنم بخاطر همین عروسی ای چیزی باشه اصلاح میکنم بیشتر وقتم تو خونه ام 

اگه وقتشو داری با موبر اصلاح کن یا برو لیزر

موبر دارم ولی اونم نمیدونم تا حالا به صورت نزدم هرچند برای صورت هم مناسبه 

یعنی دیر تر از تیغ در میاد؟

اگه وقتشو داری با موبر اصلاح کن یا برو لیزر

اخه لیزر رو میگن برای موی صورت نرین که برعکس عمل میکنه برای موی نازک