a7002 مدیر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3117 عنوان خانما چطوری صورتونو با نخ اصلاح میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 17 پست خیلی خیلی دردناکه اخهعروسی دختر عمم کل صورتم رو دادم مامانم اصلاح کرد کل صورتم پر اشک هام شده بود اولین و اخرین بارم بود🥹پشت لبم هم همیشه با تیغ اصلاح میکنم باز عروسی در پیش هست و نمیدونم چیکار کنم اصلاح خیلی دردناکه واقعا🥹 هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست 1404/05/15 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
uuss عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1823 اخه لیزر رو میگن برای موی صورت نرین که برعکس عمل میکنه برای موی نازک نه والا برای من تاثیر کرد
a7002 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3117 برا بدن نوره بزن هم هزینه اش کمتره هم درد نداره هم وقت کمتری لازمه، اما مواظب باش زیاد نمونه پوست زخ ... از موبر بهتره؟تو دیجیکالا اینا هست سفارش بدم؟ اخه خجالت میکشم و نمیتونم از خانوادم به کسی بگم برام بگیره هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست
moheb_ahlebeit عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 6560 از موبر بهتره؟تو دیجیکالا اینا هست سفارش بدم؟ اخه خجالت میکشم و نمیتونم از خانوادم به کسی بگم برام ب ... موبر و تیزبر فقط خاصیت موبری دارن اما نوره ی اصل خواص درمانی زیادی داره، نمایندگی های طب اسلامی شهرتون دارن دوس داشتی بگو کدوم شهری لیست نماینده های شهرتون بفرستم تماس بگیر اگه دارن و نزدیکتون هستن برین بخرین اگه دورن و رفت و امد سختتونه ممکنه خودشون با پیک موتوری یا اسنپی چیزی بفرستن