2777
2789

[QUOTE=399417063]احساس میکنم وقتی کوچکن بیشتر به مادر نیاز دارن یکی که تر و خشکشون کنه نازشون و بکشه.... ولی بعد پونز ...[/QUOTEاون دنیا دوباره ما بچه هامون می بینیم ان شا الله حس تعلق و دوست داشتن ولم نمی کنه من خیلی خانواده و همسرم دوست دارم

اختلاف سنی رو ول کن 

بنظرم وسواس فکری گرفتی اینقدر به این موضوع فکر می‌کنی 

حتما پیش یه مشاور برو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله که نوه هاتونم می بینید .نه من حتی می گم خانم ۴۰ ساله هم مادر می خواهد اونم مادر شاداب و ج ...

خوب اره ولی اونقدر ناامیدم که به حداقل ها راضی ام 😂اوضاع روحیم و دیگه پیشبینی کن

سر زایمانم برات دعا می کنم اما حتما زودتر برو دکتر

ممنونم عزیزم 

لطفا فراموشم نکن. برام دعاذکن. ان شالله به راحتی و سلامتی فارغ میشی.

دکتر برای چی برم؟

دوروزه دوفامد قطع کردم.

نمیدونی چندروز باید صبر کنم بعد بیبی چک بزنم؟

[QUOTE=399417063]احساس میکنم وقتی کوچکن بیشتر به مادر نیاز دارن یکی که تر و خشکشون کنه نازشون و بکشه ...

من اونجوری نگاه نمیکنم که اون دنیا ببینمشون نه من میگم به دنیا اوردمشون خدایا مسئولم در قبالشون عمری بده بزرگشون کنم بچه هام بی مادر نشن محتاج این و اون نشن فقط به بچه ها فکر میکنم فکر خودم نیستم اصلا😂

ممنونم عزیزم لطفا فراموشم نکن. برام دعاذکن. ان شالله به راحتی و سلامتی فارغ میشی.دکتر برای چی برم؟دو ...

بعد دوفامد اگر باردار نباشید نهایت تا یکهفته خونریزی میفتید اگر نشدید بیبی چک بزنید 

من اونجوری نگاه نمیکنم که اون دنیا ببینمشون نه من میگم به دنیا اوردمشون خدایا مسئولم در قبالشون عمری ...

همین فکر ها داغونم می کنه وقتی پسرم گریه می کنه بغل منو می خواد دلم یه جوری می شه می گم اگه من نباشم او بغل کی گریه کنه .بعد می گم خدا تو خیلی بزرگی خودت دادی خودتم هواشونو داشته باش