[QUOTE=399417063]احساس میکنم وقتی کوچکن بیشتر به مادر نیاز دارن یکی که تر و خشکشون کنه نازشون و بکشه.... ولی بعد پونز ...[/QUOTEاون دنیا دوباره ما بچه هامون می بینیم ان شا الله حس تعلق و دوست داشتن ولم نمی کنه من خیلی خانواده و همسرم دوست دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=399417063]احساس میکنم وقتی کوچکن بیشتر به مادر نیاز دارن یکی که تر و خشکشون کنه نازشون و بکشه ...
من اونجوری نگاه نمیکنم که اون دنیا ببینمشون نه من میگم به دنیا اوردمشون خدایا مسئولم در قبالشون عمری بده بزرگشون کنم بچه هام بی مادر نشن محتاج این و اون نشن فقط به بچه ها فکر میکنم فکر خودم نیستم اصلا😂
من اونجوری نگاه نمیکنم که اون دنیا ببینمشون نه من میگم به دنیا اوردمشون خدایا مسئولم در قبالشون عمری ...
همین فکر ها داغونم می کنه وقتی پسرم گریه می کنه بغل منو می خواد دلم یه جوری می شه می گم اگه من نباشم او بغل کی گریه کنه .بعد می گم خدا تو خیلی بزرگی خودت دادی خودتم هواشونو داشته باش