2777
2789
عنوان

سونوگرافی اِن تی (غربالگری اول)

272 بازدید | 41 پست

سلام خانوما. کیا موافق غربالگری اول هستن و کیا مخالفن؟ کساییکه تجربه دارن  بگن که نتیجه درست یوده و یا غلط؟

من نمیدونم چیکار کنم. از طرفی میگم اگر خدایی نکرده بچه مشکلی داشت زودتر بشه فهمید از طرفی هم میگم این سونو هم ممکنه خطا داشته باشه و منجر به کاری بشه که نباید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت چیه منجر به کاری بشه که نباید؟

منظورم سقطه.

چون شنیدم کسایی بودن که گفتم بهشون بچه مشکل داره اما نگهداشتن و بعد که به دنیا اومده بچه سالم بوده. ولی من تحمل چند‌ماه استرس رو ندارم. برا همین نمیدونم سونو برم یا نه

عزیزم منجر ب هیچی نمیشه ولی اگه نری ک میشناسم کسایی نرفتن ک بچه مشکل داشته الان دارن تو سر خودشون میزنن بچه مریض رو دستشون.ان تی برای سندروم دان خیلی مهمه و ازمایشش ک تکمیل کننده س .حتما برو .اگه مشکلی هم داشته باشه حداقل بعدا پشمون نیستی تو سرت بزنی بگی چرا نرفتم میگی خواست خدا بوده ک متوجع نشدن.ولی وقتی بری مشکل باشه بچه سقط میشه ی خانواده درد نمیکشن 

اون سونو که کار خاصی نمیکنه مشکلی باشه ارجاع میده به یه ازمایش دیگه اون ازمایشه قطعیه

اون ازمایش بعدی من شنیدم خیلی ضرر داره. ولی خب سونوی اول هم شنیدم خطا ممکنه داشته باشه

عزیزم منجر ب هیچی نمیشه ولی اگه نری ک میشناسم کسایی نرفتن ک بچه مشکل داشته الان دارن تو سر خودشون می ...

من بخاطر اون چند درصد خطا نگرانم. یعنی میشه تو خونواده کسی مشکل نداشته باشه و بچه مشکل دار بشه؟

چیزی نیست ک...من که همه رو تک به تک انجام دادم...اونا اگه خدای نکرده مشکلی باشه آزمایش دقیق تر می فر ...

من قبلی رو نرفتم. اما اینو نمیدونم چرا نمیتونم تصمیم بگیرم که نرم. 

مطمعن باش اگه چیزی ضرر داشت اصلا انجامش نمیدادن

بعدم شما به عنوان یه مادر وظیفته که بری این ازمایشارو انجام بدی خدای نکرده فردا پسفردا ی بچه خدای نکرده ناقص ب دنیا بیاری دیگه عذاب وجدان ولت نمیکنه