2777
2789
عنوان

سونوگرافی اِن تی (غربالگری اول)

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست
امینوسنتز رو میگم. شنیدم ضرر داره چون از مایع دور بچه برمیدارن ممکنه منجر به زایمان زودرس یا حتی سقط ...

من سل فری رو میگم درصد خطای اون ۳ درصد 

امینوسنتز امار سقطش خیلی پایینه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اگر قرار باشه برم باید پیش کسی برم که تشخیصش دقیق تر از بقیه باشه👌🏻🌷

سلام عزیزم ببخشید شما سر زایمان اول نامه سزارین گرفتین ؟ میشه بپرسم چه موقع بهتون نامه دادن و دکتر چی نوشت که بیمارستان از شما قبول کرد سزارین انجام بده؟ چون دکتر من نامه داده برای یکی ولی بیمارستان ازش قبول نکرده متاسفانه 

سلام عزیزم ببخشید شما سر زایمان اول نامه سزارین گرفتین ؟ میشه بپرسم چه موقع بهتون نامه دادن و دکتر چ ...

سلام عزیزم اونموقع هم سخت میگرفتن اما نه به اندازه الان. من فقط نامه فپبیا از روانپزشک بردم و اینکه بیمارستان غیر دولتی رفتم برای زایمان. چون دولتی اصلا قبول نمیکنه. دیگه تشکیل پرونده با دکترم بود.همون اخر ها که تاریخ زایمان رو تعیین کرد رفتم دنبال اینکارها

سلام عزیزم اونموقع هم سخت میگرفتن اما نه به اندازه الان. من فقط نامه فپبیا از روانپزشک بردم و اینکه ...

میتونم بپرسم روانپزشکتون کی بود ؟ چون دکتر زنان هم به من پیشنهاد داد برو پیش مشاور اما میگم پیش یکی برم که تجربه داشته باشه اگر براتون ممکن هست اسمش رو بگید ممنون میشم من هم قم هستم . 

میتونم بپرسم روانپزشکتون کی بود ؟ چون دکتر زنان هم به من پیشنهاد داد برو پیش مشاور اما میگم پیش یکی ...

یادم نیست اسمشو. مهم هم نیست کی باشه. از دکترتون بپرسید خودش یکیو پیشنهاد میده. میرید فقط یه نامه مینویسه که شما فوبیا دارید همین.