2777
2789

وقتی بابا بزرگم فوت کرد، اون موقع بابام و عمم، سه ساله و یکساله بودن. عمو بزرگم صبر کرد به سن قانونی برسن. بعد بردشون دفترخونه، بهشون یه برگه داد امضا کنن، تو اون برگه اونا وکالت میدادن که تمام اموالی که بهشون به ارث رسیده، به برادر بزرگترشون برسه. اونا هم نمیدونستن چی دارن امضا می کنن. عموم چند ساله فوت کرده، پسرعموم با مادرش و خواهراش سر ارث و میراث دعواشون شده و کار به فحش کشی رسیده. زنعموم چند روز پیش اومده بود خونمون، حرف از عموم میزد که مثلا پسرشون در زمان حیات عموم، سر ارث و میراث اذیتشون می کرد، عموم هم به زنش میگفت اون مال و اموال رو بهش حلال نمی کنم😂 تو دلم گفتم کی داره از حلال بودن مال و اموال میزنه. اون موقع که حق خواهر و برادر یتیمت رو خوردی، به مال حلال فکر میکردی؟ الان پسرش شده بلای جون، زن و دختراش. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

فکر کن آدمیزاد چقدر باید بدبخت و خاک تو سر باشه که مال یتیم رو بخوره بره اون دنیا تو جهنم عذابش رو بکشه آتیش بریزن تو حلقش ولی این دنیا ورثه اش با پولا حال کنن . ۹۹ درصد مواقع هم ورثه پول مفت و باد آورده ای که بهشون ارث رسیده رو به آتیش میکشن تهش هیچی نمیمونه . منظورم این ارث و میراث های حرومه که حق مردم توش قاطی شده

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجاس پس تقاص پسدادنشون

پسرعموم به مامانش میگه خونه ای که نشستی رو باید بدی به من، مادرش رو داره از خونه ی پدریش، بیرون میکنه

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
عموخواهرزاده های منم حقشون گرفت.هیچیش هم نشد الا تو اون زمین یه ویلا هم ساخته

اینجوری نیست آدما سریع تقاص پس بدن. همین عموم، پنجاه سال پیش حق بابام و عمم رو خورد. الان بعد پنجاه سال، این اتفاقا افتاده

پسرعموم به مامانش میگه خونه ای که نشستی رو باید بدی به من، مادرش رو داره از خونه ی پدریش، بیرون میکن ...

اوه من زمانی میگم طرف تقاص پس داد مثل تصادف کنه از گردن به پایین فلج بشه قدرت تکلم نداشته باشه تمام داراییشو هم باد ببره....خیلی ترسناکه ولی من دراین حد تقاص میدونم 🥴

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....