2777
2789
عنوان

پس خدا کی به ما نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 75 پست
عزیزم شرایطت سخته درستهمه تو شرایط مالی سخت هستیم درستولی مسافرت و دل خوش رو میشه بدون پول هم انجام ...

منم مسافرت با هتل و‌.‌‌..‌ نمیخوام 

ولی حتی برای اون کوچیکه هم امکانات نداریم

مگه خدا مسئول خوش گذرونی شماس؟اگر پول نداری حتما تلاشی از طرف پدر و مادرت نبوده تا الان بعدشم خودتچه ...

عزیزم شما تو این کشور زندگی نمیکنی؟ اگر به تلاشه کارگرای رفته گر شهرداری کم تلاش میکنند؟ اونی که از صبح تا عصر برای 15 تومن میره سر کار کم تلاش میکنه؟ این حرفها رو نزن این حرفها یعنی اینکه فقط مردم رو مسئول بدبختی هاشون دونستن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاوالا من هر چی ظالم دیدم وضعش خیلی بهترهنمیخوام این حرفو بزنم ولی انگارقانون این دنیا قانون جنگل ...

چراماخدارونمیبینم چراچراامام زمان نمیان دیگه چقدبایدظلم بشه ک امام زمان بیادانقدچرادارم ک مخ خودم کشش نداره😔

چی بگم چند ساله این امیدو دارم خبری نشده

من چند سال پیش سر یه قضیه ای نا امید شدم اطرافیانم خیلی سرزنشم کردن که نا امیدی گناهه ولی گوش ندادم گفتم چه گناهی؟خدا چنان گذاشت تو کاسم.تو گوشم گوشواره شد دیگه نا امید نباشم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

مگه خدا مسئول خوش گذرونی شماس؟اگر پول نداری حتما تلاشی از طرف پدر و مادرت نبوده تا الان بعدشم خودتچه ...

چرا اینقدر تند حرف میزنی ؟

مگه من از شما خواستم بیای تاپیکم باهام اینجور حرف بزنی

کی منو وارد این دنیا کرد؟

مگه نمیگه مراقب بنده هام هستم پس کجاست؟

پس خدا چیکارس؟

امثال تو باعث میشن از خدا بیزار بشم با این مدل حرف زدنت

خیلی بد چیزیه ولی تنها راهش اینه که دیگه به هیچ جواب و کارمایی دل نبندی هر چی منتظر بمونی بدترهبدتر ...

من خداروحلال نمیکنم خدای ک ظلم دیداشک بندشودیددلش نشکس دل طرف روخوشحال کرددل اونی ک شکست هرشب ی چشمش خون ی چشمش اشک شدخداروحلال نمیکنم کاش خودش خودشوروهم حلال نکنه😔😔😭😭

منم مسافرت با هتل و‌.‌‌..‌ نمیخوام ولی حتی برای اون کوچیکه هم امکانات نداریم

ینی نمیتونی مثلن یه بلیط اتوبوس بگیری بری مشهد؟

کلا هزینه 4 تومن نمیشه تو چن روز

یا یک روزه از تهران بری شمال و برگردی؟

کلن 1 تومن نمیشه

دقیقاچقدر از طرز حرف زدنش بدم اومد

حق داری عزیزم اینها با این مدل حرف زدن حمایت علنی از گردن کلفتها و ظالم ها میکنند.....!! یعنی همیشه مردم مقصرن یعنی اگر کم برخورداری بخاطر تلاش نکردن خودت بوده و عوامل بیرونی هیچ دخالتی نداشتند ...اینا اینهمه کارگر زحمت کش بیرون رو نمیبینن...ادمهایی که تا نصف تو سطل های زباله خم شدن رو نمیبینند

من خداروحلال نمیکنم خدای ک ظلم دیداشک بندشودیددلش نشکس دل طرف روخوشحال کرددل اونی ک شکست هرشب ی چشمش ...

دقیقا منم این حالو دارم اونایی که اذیتم کردن حالشون خوبه من همیشه بخاطر حرفا وکاراشون تو عذاب

عزیزم شما تو این کشور زندگی نمیکنی؟ اگر به تلاشه کارگرای رفته گر شهرداری کم تلاش میکنند؟ اونی که از ...

تلاش منظورم درس خوندنه یا کار درست حسابی کردن از جوونی پول جمع کردن و ....

من خودم زخم خورده ام بد جور...پدرم اصلا به فکر بچه هاش و خودش نبود کار خوب داشت ولی همشو خرج میکرد میگفت بچه هام خودشون کار کنن به من چه...حتی به فکر پیری خودشم نبود میگفت کووووو تا پیری ولش کن

خب الان من باید با یکی که پدرش به فکر بچه هاش بوده یکی باشم؟پدر اون زحمت کشیده استراحت نکرده ولخرجی نکرده با پدر من که نصف ببشتر عمرشو خوابید یکیه؟

مطمئنا نه

پس نباید از خدا طلبکار باشم.این جبر زندگی منه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ینی نمیتونی مثلن یه بلیط اتوبوس بگیری بری مشهد؟کلا هزینه 4 تومن نمیشه تو چن روزیا یک روزه از تهران ب ...

نه عزیزم نمیشه

خیلی چیزارو نمیشه توضیح داد

الانم اینارو گقتم دلم گرفته بود

دقیقا منم این حالو دارم اونایی که اذیتم کردن حالشون خوبه من همیشه بخاطر حرفا وکاراشون تو عذاب

اسی من گوه خوردم براهمه چی برازندگی کردن ازاون موقع ک ناف موقیچی کردن روزگارپاگذاشت روخرخرم😭

چرا اینقدر تند حرف میزنی ؟مگه من از شما خواستم بیای تاپیکم باهام اینجور حرف بزنیکی منو وارد این دنیا ...

از خدا هیچ آزاری به ما نمیرسع

من خودم یه سری چیزها تو زندگیم هست که حتی نمیتونم بیان کنم اینقدر ناجوره

ولی اینا تقصیر هیچ کس نیست ما آدما خودمون مسئول هستیم.مثلا من الان مسئول خوشبختی و بدبختی بچه هام هستم لااقل تا حد زیادی 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟