2777
2789
عنوان

پس خدا کی به ما نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 75 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم نظرم ولی یه عده میگن خدا اشتباهات ادمای خوب رو زودتر به روشون میاره و آدمای بد رو دیرتر 🗿

بخودش قسم طرف همه جورمنوخوردکن رفت کربلااومدزندگیش همه جورعوض شدخدای ک بخادبایه کربلارفتن ظالم گناهاشوببخش خدای من نیس مگه نمیگن خدامیگه هرکی دل بنده منوبشکنه وعده ماباشه روزی ک برای خوشبختیتش روبه من میکنه والاروکردبخداعاقبت بخیرشدک 😔😔😔😔

دیگه کیمن خوشی وشادی تو پیری رو میخوام چیکاربعدگذشتن بهترین روزای عمرم میخوام چیکار

پیری چرا عزیزم؟شاید همین سال بعد که ۲۴سالت شد زندگی روی خوشش رو نشونت داد

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

آره خب این آرزوی خیلیامونهولی باید ببینیم برنامه ای که برامون ریخته شده چی می‌شه ..شاغلی؟

دانشجو هستم

کار مناسب برام نیست

از ماه دیگه قراره کار در خانه انجام بدم

ببین این ک یکی اهش میگیره طرف بدبخت میشه همش مال فیلماس مگه توفیلم ببینیم دل یکی شکست اون طرف بدبخت ...

دقیقا

والا من هر چی ظالم دیدم وضعش خیلی بهتره

نمیخوام این حرفو بزنم ولی انگارقانون این دنیا قانون جنگله اونی که قوی تره بازی رو برده

دیگه کیمن خوشی وشادی تو پیری رو میخوام چیکاربعدگذشتن بهترین روزای عمرم میخوام چیکار

مگه خدا مسئول خوش گذرونی شماس؟

اگر پول نداری حتما تلاشی از طرف پدر و مادرت نبوده تا الان بعدشم خودت

چه ربطی به خدا داره اینقدر طلبکارید

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بخودش قسم طرف همه جورمنوخوردکن رفت کربلااومدزندگیش همه جورعوض شدخدای ک بخادبایه کربلارفتن ظالم گناها ...

خیلی بد چیزیه ولی تنها راهش اینه که دیگه به هیچ جواب و کارمایی دل نبندی هر چی منتظر بمونی بدتره

بدتر میبینی روز به روز طرف پیشرفت هم‌میکنه

از طرفی بری جوابشو‌بدی بدتر تو اذیت میشی و میبینی تو سریع جواب منفیو گرفتی

همجوره تو سختی هستیم

عزیزم شرایطت سخته درست

همه تو شرایط مالی سخت هستیم درست

ولی مسافرت و دل خوش رو میشه بدون پول هم انجام داد

من بارها با کمترین هزینه رفتم سفر و کلی هم خوش گذشته

حتمن نباید که مثلن بهترین هتل آدم بری میتونیم یه مسافر خونه هم بریم

بارها رفتم سفر توی چادر

خیلی کارها میشه کرد

فقط باید بخوای