2777
2789
عنوان

پس خدا کی به ما نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 75 پست
تلاش منظورم درس خوندنه یا کار درست حسابی کردن از جوونی پول جمع کردن و ....من خودم زخم خورده ام بد جو ...

چرا فکر میکنی تلاش کم کردن؟ من و همسرم هم خیلی تلاش کردیم ولی تو این سیستم خیلی اوقات تلاش جواب نمیده...اون کارگر هم داره تلاش میکنه 

من تحصیلکرده هم خیلی تلاش کردم تو بهترین دانشگاهها برم ولی محیط و عوامل بیرونی و رانت و خیلی چیزها اجازه نداده به اندازه تلاشم ثمره زحماتم رو ببینم.....چرا فکر میکنی هر کسی خیلی پولدار نشده تلاش نکرده..هر کسی ارزوی حداقل ها روداره تلاش نکرده؟

اره طلبکاریم به شماچه

تا وقتی این تفکرته به هیچ جا نمیرسی حتی به آرامش هم نمیرسی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش منظورم درس خوندنه یا کار درست حسابی کردن از جوونی پول جمع کردن و ....من خودم زخم خورده ام بد جو ...

این جبر زندگی تقصیر کیه؟

کی مارو آفرید کی مارو انداخت وسط این زندگی کوفتی

من درس میخونم کارم قصد دارم بکنم ولی کامل بدبختیم تموم نمیشه

پدر بنده خدام از کار زیاد دستاش نابود شده ولی قبول کن دیگه تلاش آدمایی مثل ماهم از یه جایی نتیجه نمیده پدر من آدم تنبلی نیست ولی بنده خدا دیگه از یه جایی زورش نمیرسه سختی وبدبختی تو این وضعیت بیشتراز توانشه

چرا فکر میکنی تلاش کم کردن؟ من و همسرم هم خیلی تلاش کردیم ولی تو این سیستم خیلی اوقات تلاش جواب نمید ...

من کلی گفتم این قضیه رو

وگرنه میدونم چی میگی

خیلی عوامل هست که نمیذاره نتیجه کارشو آدم ببینه قبول دارم.یکیش همون خانواده اس...

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
از خدا هیچ آزاری به ما نمیرسعمن خودم یه سری چیزها تو زندگیم هست که حتی نمیتونم بیان کنم اینقدر ناجور ...

وای چه حرفایی میزنی این حرفا اصلا مناسب وضعیت که توش هستیم نیست

این واسه زمانی که طرف تنبل باشه نه از صبح تاشب کار کنه آخرشم هیچی به هیچی

این جبر زندگی تقصیر کیه؟کی مارو آفرید کی مارو انداخت وسط این زندگی کوفتیمن درس میخونم کارم قصد دارم ...

اونم نتیجه خانواده های قبلی ماست

یه چیزایی جبره مثل خانواده ای که توش متولد میشی

باید بپذیری

اینکه میگی هر کسی پولدار بوده تلاش کرده چون پدر شما خورده و خوابیده پس پولدار نشده اشتباهه 

چرا پدرتون رو مثال میزنی؟ هزاران فرد تو این جامعه دارن از صبح تا شب ببخشید سگ دو میزنن برای یه لقمه نون ایا تلاش نکردن؟

اون راننده اسنپی که لیسانس حوق داره یا فوق لیسانس حقوق داره تلاش نکرده؟ اونی که پزشک هست و حتی نمیتونه پروانه طبابتش رو تمدید کنه تلاش نکرده؟!! تا کی میخواین امثال شما مردم رو تن پرور جلوه بدین و بگین چون سطح مالی و رفاهیشون بالا نیست یعنی تلاش نکردن؟!

وای چه حرفایی میزنی این حرفا اصلا مناسب وضعیت که توش هستیم نیستاین واسه زمانی که طرف تنبل باشه نه از ...

میتونی تا آخر عمر غر بزنی

میتونی بپذیری و درحد توانت تلاش کنی برای تغییر

دست خودته

میتونی تا آخر عمر غر بزنیمیتونی بپذیری و درحد توانت تلاش کنی برای تغییردست خودته

این حرفهای شما یکی نمک پاشیدن به زخم هم نوعان خودت دقیقا شبیه بالا دستی ها...یادمه یکی بود میگفت این زندگی حق مردمه دقیقا شما هم به نوعی همون مدلی حرف زدین اینجا

اونم نتیجه خانواده های قبلی ماستیه چیزایی جبره مثل خانواده ای که توش متولد میشیباید بپذیری

به هر دری میزنی همه چیزو بندازی گردن ماها باشه قبول ماها مقصریم خیالت راحت باشه همه چیززززر تقصیر ماست

خانواده قبلی چیه دیگه

اینکه میگی هر کسی پولدار بوده تلاش کرده چون پدر شما خورده و خوابیده پس پولدار نشده اشتباهه چرا پدرتو ...

من یه عامل رو مثال زدم از پدر خودم و منظورم به خودم بود که اینو نباید تقصیر خدا بندازم

چیزایی که شما گفتی عوامل دیگه اس ربطی به گفته من نداره

این حرفهای شما یکی نمک پاشیدن به زخم هم نوعان خودت دقیقا شبیه بالا دستی ها...یادمه یکی بود میگفت این ...

دقیقا

بدتر با حرفاش باعث شد از خودم متنفر بشم یه حرفایی زد که اصلا باعقل جور در نمیاد

باعث همه بدبختی ها هم خودمون شدیم با حرفاش

من یه عامل رو مثال زدم از پدر خودم و منظورم به خودم بود که اینو نباید تقصیر خدا بندازمچیزایی که شما ...

با سفسطه نمیخواد عزیزم توجیه کنی حرفهاتو ...هیچ منطقی نداشت حرفهاتون ....