خدا نابودتون کنه
نابودم کردید....هر روز دعوا هر روز جنگ اعصاب
کثافت خدا نابودتون کنه...خودتون هم خوب فهمیدید چیکار کردید...
چرا مگه من چیم از همکلاسی هام کمتر بود چرا مامان بابا اونا براشون خرج کردن چرا مامان بابا اونا بهشون رسیدن چرا مامان بابا اونا سال کنکور براشون حداقل ترین کار ممکن یعنی یه اتاق تهیه کردن ولی شما برا من چیکار کردید...شما براي من چیکار کردیدددددددد چه خرجی کردیدددددد من یه اتاق داشتتمممم نه نداشتمممم چرا وقتی گفتم بی اتاق نمیشه خدانابودتون کنه گفتید برو تو حیاط بخون چرا وقتی گفتم برم کتابخونه اجازه ندادید گفتید کتابخونه جای دخترا خرابه چرا وقتی تو حیاط بودم و درس میخوندم و گوش گیر هم داشتم بازم صدای دعواتون تو گوشم بود.چرا ۸ ساله من رو حتی کوه هم نکردید حتی پارک هم نکردید ولی همکلاسی هام مشهد رفتن شمال رفتن همه جا رفتن برا اینکه سال کنکور روحشون عوض شه ....چرا من نرفتم...چرا یبار منو ۱۳ بدر نکردید جایی چرا اینا رو عقده کردید ....بابا تف به ذات خدا نابودت کنه چرا جلو پسر عمو ها فحش ناموسی میدادی منووکک مامان خدا نابودت کنه چرا منو به دنیا آوردی..........چرا الان من باید شاهد خوشبختی دوستام باشم و بدبختی خودم چرا وقتی تراپیست تو روی هردوتا تون نگاه کرد گفت من نمیتونم کاری برای دخترتون انجام بدم متلاشی شده شما خجالت نکشیدید؟وقتی مشاور گفت دخترتون رو نابود کردید خجالت نکشیدید؟چرا وقتی از این روان شناس به اون روان شناس میرفتم و التماس میکردم قبولم کنن و روان شناس میگفت کاری از دستم ساخته نیست خانم شما خجالت نکشیدید...بابا چرا مسخرم کردی گفتی تو دیوانه ای پیگیر جدی نشدی که این حالم باشه
چرا با من این کار رو کردیدددد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭