2777
2789

خدا نابودتون کنه

نابودم کردید....هر روز دعوا هر روز جنگ اعصاب 

کثافت خدا نابودتون کنه...خودتون هم خوب فهمیدید چیکار کردید...

چرا مگه من چیم از همکلاسی هام کمتر بود  چرا مامان بابا اونا براشون خرج کردن چرا مامان بابا اونا بهشون رسیدن چرا مامان بابا اونا سال کنکور براشون حداقل ترین کار ممکن یعنی یه اتاق تهیه کردن ولی شما برا من چیکار کردید...شما براي من چیکار کردیدددددددد    چه خرجی کردیدددددد  من یه اتاق داشتتمممم نه نداشتمممم چرا وقتی گفتم بی اتاق نمیشه خدانابودتون کنه گفتید برو تو حیاط بخون چرا وقتی گفتم برم کتابخونه اجازه ندادید گفتید کتابخونه جای دخترا خرابه چرا وقتی تو حیاط بودم و درس میخوندم و گوش گیر هم داشتم بازم صدای دعواتون تو گوشم بود.چرا ۸ ساله من رو حتی کوه هم نکردید حتی پارک هم نکردید ولی همکلاسی هام مشهد رفتن شمال رفتن همه جا رفتن برا اینکه سال کنکور روحشون عوض شه ....چرا من نرفتم...چرا یبار منو ۱۳ بدر نکردید جایی چرا اینا رو عقده کردید ....بابا تف به ذات خدا نابودت کنه چرا جلو پسر عمو ها فحش ناموسی میدادی منووکک مامان خدا نابودت کنه چرا منو به دنیا آوردی..........چرا الان من باید شاهد خوشبختی دوستام باشم و بدبختی خودم چرا وقتی تراپیست تو روی هردوتا تون نگاه کرد گفت من نمیتونم کاری برای دخترتون انجام بدم متلاشی شده شما خجالت نکشیدید؟وقتی مشاور گفت دخترتون رو نابود کردید خجالت نکشیدید؟چرا وقتی از این روان شناس به اون روان شناس میرفتم و التماس میکردم قبولم کنن و روان شناس میگفت کاری از دستم ساخته نیست خانم شما خجالت نکشیدید...بابا چرا مسخرم کردی گفتی تو دیوانه ای پیگیر جدی نشدی که این حالم باشه

چرا با من این کار رو کردیدددد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

*نکردید=نبردید

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم اگر کنکور قبول نشدی فدای سرت برو دنبال کار بگرد از محیط خونه دور شو رندگی و ایندتو خود بساز

کار کجا بیرون کجا خونه کجا بود

میگم حتی یه کتابخونه نفرستادن منو تو فکرمیکنی اجازه کار میدن

یه جایی به یه نقطه می‌رسه که چشم امید رو از همه می‌بری و می‌فهمی تنها نجات دهنده‌ات فقط خودتی. زندگی ...

چجوری خودمو نجات بدم

تو حیاط درس خوندم هیچ خری نشدم

اجازه بیرون رفتن هم ندارم

پولی هم ندارم

خودکشی هم کردم از شانس بدم قرصا رو از معدن در اوردن

حرص نخور دختر خوب.. ب ندرت پدر مادر بیفکر پیدا میشه اینم تا اینجا شانس تو بوده .. بقیه اش دست خودته ....  تلاشتو بکن بازم فرصت داری.. تو باید روی پای خودت بایستی و میتونی .. اونا رو ولشون کن دیگه مشخصه ذات و حال و روزشون همینه... البته برمیگرده ب اینکه خودشون کجا بزرگ شدن و پدر مادراشون چکار براشون کردن.... تو خوب باش کاری ب کار پدر مادرت نداشته باش اونا هر چ هم تو زار بزنی کار خودشونو میکنن از اینجا ب بعد دیگه دست خودته ... اینقدر بخوننن و اونقدر امتحان بده تا بلاخره موفق بشی و ب ارزوهات برسی هنوزم دیر نیس...‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

والا ما دهه هفتادی هیچکدوممون اتاق نداشتیم . من خودم از هجده سالگی کار کردم خرج خانواده دادم . و بچگی هام به بدترین شکل گذشت . اما سرنوشت من این بوده یا باید صبح تا شب ناله کنی یا اینکه برای نجات خودت یه فکری کنی .

حرص نخور دختر خوب.. ب ندرت پدر مادر بیفکر پیدا میشه اینم تا اینجا شانس تو بوده .. بقیه اش دست خودته ...

چی میگی تو رو قرآن

نفست از جای گرم در میاد

تو حیاط...یک سال تمام تو حیاط بودم زیر چشم هرز و هیز پسر بی ناموس همسایمون که میومد دید زدن هیچی نشدم

چقدر سخت چقدر برات ناراحت شدم عزیزم ولی اگه فقط برا کنکور حالت اینجوری شده بخدا ارزشی نداره ..

تنها راه نجات من بود چطور ارزش نداره چی میگی توروخدا

والا ما دهه هفتادی هیچکدوممون اتاق نداشتیم . من خودم از هجده سالگی کار کردم خرج خانواده دادم . و بچگ ...

مشکلش همینه که حتی نمیذارن بره کار هم بکنه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چجوری خودمو نجات بدمتو حیاط درس خوندم هیچ خری نشدماجازه بیرون رفتن هم ندارمپولی هم ندارمخودکشی هم کر ...

مسیر خوشبختی همه از درس خوندن نمی‌گذره. و اینکه قطعا کل روز تو خونه‌ی شما سر و صدا نیست. منم تو شرایط تو بودم. باید از لحظه به لحظه‌ات استفاده کنی. اول از هر چیزی باید یاد بگیری که از کسی توقع نداشته باشی. کمالگرا نباش. همین که بتونی با توجه به شرایطی که داری بهترین ورژن خودت باشی کافیه. 

والا ما دهه هفتادی هیچکدوممون اتاق نداشتیم . من خودم از هجده سالگی کار کردم خرج خانواده دادم . و بچگ ...

چه جالب....کار کردی

تو خونه کار کردی پول ریختن برات؟؟؟

یا اجازه دادن بری بیرون کار کنی

من اجازه کتابخونه هم نداشتم چه برسه به کار

آره تو قوی

دهه ۷۰ و ۶۰ خدان

دهه ۸۰ هیچ خری نیستن