2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم من اگه کار کنم پولمو بهت نمیدم 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 257 پست
خرجی با مرده نه زن

شما میخوای تو زندگیت پیشرفت کنی یا پس رفت؟

زندگی مشترک رو باهم میسازن 

شما فقط فوکس کردید رو خرجی زن 

درصورتی که اگ میخوای در اینده به جایی برسید باید باهم کار کنید نه یکی فقط خرج کنه 

مرده بدبخت ۳۰ تومن حقوقشه خرج کنه سرماه تموم میشه پیشرفت زندگی چی میشه پس؟ پس انداز چی؟

شما حقوقتو بزار تو جیبت لذت ببری ماشین بگیری فلان ؟

خداشاهده من زن مرد دیدم با کارکردن شبانه روزی الان بهترین جاها دارن زندگی میکنن یکی کانادا یکی المان

یکی صدتا ملک داره

فک کردی اینا همشون حقوق شوهر بوده؟ مگ میشه ؟

اگ قرار باشه حقوق زن بمونه خرج زندگی نشه مثلا اول ازدواج شرژ بزاری حقوقت پس انداز زندگی شه 

شوهرت خرجت کنه بعد پولت زیاد شد خونه میگری ماشین میگری نصف نصف به نام هم میزنید 

حتی زنی ک سرکار نمیره مفتخور نیست صبح تا شب تو خونه زحمت میکشه ولی زنی ک سرکار میره یه روز شوهرش غدا میاره از بیرون یه روزم زن درست میکنه

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

اگه هر جفتتون وار کنید و وطایف خونه هم تقسیم شه پولاتون واسه همه

اما اگه تو هم بیرون کار کنی هم تو خونه پولت واسه خودته

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂زن علیه زن؟ اونم دلیلی داشته امامان(ع) سر هوس اینکارو نمیکردن مردای الان فعلا از پس یکی بربیان چ ...

والا من خودم داداش دارم زن شاغل دوس دارن خودشونم کار میکنن

جهزیه با دختره

من علیه کسی نیستم

قسم بر شیر سنگیه مزارم قسم بر پاکی خاک دیارم برویئ لُر♥️

ن ولی دیگه کلا پولشو قائم کنه یه نون هم نخره نمیشه دیگه باید تا حدودی همکاری کنه همینجور ک شوهرش همک ...

خرج زندگی طبق قانون ودین بامرده 

اگه زنی هم کمک میکنه ازلطفشه 

وظیفه ش نیست

مردی که قراره ازالان چشمش به حقوق همسرش باشه بعدامیخوادچیکارکنه؟ 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😐 عزیزم این مسخره بازیا چیه شما اگ کار میکنی باید به اندازه شوهرت هم پول بزاری زندگی مشترکه نه زندگ ...

هروقت مرد تو زایمان زن شریک بود و به لحاظ حقوقی که الکی بهش داده شده ( حق طلاق و حضانت و خروج از کشور و . . . ) با زن برابر شد ، زن هم تو مخارج شریک میشه

اگه هر جفتتون وار کنید و وطایف خونه هم تقسیم شه پولاتون واسه همهاما اگه تو هم بیرون کار کنی هم تو خو ...

مردها این منطق رو حالیشون نمیشه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

الان چی ؟ میدی حقوقت رو؟

فعلا حقوق ندارم

ولی چند وقت دیگه دوباره برم سرکار نه جمع میکنم اگر خونه یا ماشین را خواست عوض کنه میدم. البته باید خونه به نامم کنه اندازه پولم

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

منم بع شوهرم همین را گفتم تو دوران آشنایی اونم درجا قبول کرد ولی رفته بود به ننه ش گفته بود. حالا هی ...

حرف منم به اسی همین تجربه ی توعه، 

وقتی قراره خونه بخری زن حاضره پول بیشتری بدن و خونه ای بخرن که چندین متر بزرگتره، چون خودش داره تو اون خونه زندگی میکنه

پس واسه چی الکی خودشو کوچیک کنه؟

مهریه که رو کاغذه عملامن اینهمه درس خوندم رشته خوب قبول شمدوس دارم خودم خرج کنم پولمو واسه قر و فرم

والا همه مهریه میگیرن

پس با ادم دیگه ازدواج کن

قسم بر شیر سنگیه مزارم قسم بر پاکی خاک دیارم برویئ لُر♥️

هروقت مرد تو زایمان زن شریک بود و به لحاظ حقوقی که الکی بهش داده شده ( حق طلاق و حضانت و خروج از کشو ...

گفتم که من حقوقم رو میارم وسط

تو ام باید حق طلاق بدی بهم

قهر کرد🤣

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

مردها این منطق رو حالیشون نمیشه

قبل ازدواج باید باهاشون طی کنید کاری که تو خونه میکنید ارزش داره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
خونه ماشین همه با مرده بعد دوقرون ک دربیاری میخوای مخفیش کنی؟خداروشکر مد شده دوطرف تلاش کنن

عزیزم اینا با مرده چون وظیفه مرد تلاش کردن برای زندگی مشترکه

اصلا مردی ک انتظار داشته باشه زن کار کنه یا درامدشو بیاره تو خونه خب طبعا مرد نشده هنوز

والا مردای خانواده ما عارشون میاد زن دست بکنه تو جیبش

شایدم چون اینا زیادی مردن من بدعادت شدم

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)