2777
2789
عنوان

من گیر ی حروم زاده افتاده بودم

1065 بازدید | 76 پست

واقعا خاک بر سرم که با ی همچین آدمی ادامه دادم خاک بر سرم که هنوزم روم نیست بلاکش کنم واقعا خاک بر سرم که انقدر ادامه دادم آدم هرچی سرش میاد از احمقی خودشه من با آقا یک سال تو رابطه بودیم برای آشنایی و دوست شدیم اینا اخلاق درست حسابی که نداشت کلا ولی باهاش موندم رفتم امتحانش کردم جواب داد باز باهاش موندم این آقا فکر کرده من خرابم به شخصه حالا چرا ی  دفعه بهم گفت محدثه میشه یکاری کنی برام منم گفتم چی گفت به ی پسره پیام بدی بکشونیش فلان جا من برم بزنمش من همونجا با خودم گفتم اخع دختره احمق این اگه تورو میخواست ی درصد به تو که ناموسشی ی همچین حرفی نمیزد 

یا چندبار جلو دوستاش باهام حرف زد اینا تک تکش برام نشونه بود جدی چع فکری کرده بود فکر کرد من خوابم مثلا

عوضی منو برای سرگرمیش میخواست فقط خاک بر سرم که ادامه دادم که انفدر خورد و خفیف بشم 

فکر کن حرفامون عکسام نشون رفیقاشم داده باشه صورتم نه جای دیگه این آقا خیلی این  اقا تعصبیه حسابی وقتی فهمیدم من براش مهم نیستم کلا دوسم نداره همون اول تموم میکردم ادامه نمیدادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میسوزه برا خودم واقعا چرا دوستم نداشت باهام اینکارو کرد سر اینم شده نمیبخشمش امیدوارم تو همین دن ...

اگر دلت میسوزه برای خودت رهاش کن و به خودت برس گور بابای

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
😭😭خاک بر سر من

ن گلم چرا انقد اذیت کنی خودتو اون تورو از دست داد تو ک خالصانه و پاک کنارش بودی

اون بی ذات بوود

خدا رو واقعیش نشونت داد بخدا 

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

دلم میسوزه برا خودم واقعا چرا دوستم نداشت باهام اینکارو کرد سر اینم شده نمیبخشمش امیدوارم تو همین دن ...

پس میده، اما شما دیگه تکرار نکن همچین حماقتی رو

I'm a man - بنام انسانیت که زیباترین رسمه

سر ناموس خودش بیاد میفمه . کارما میگیرتش

امیدارم بیاد سر ناموسش بفهمه من باش اعتماد داشتم از جون و دلم برا این رابطه مایه گذاشتم کلی راهنماییش میکردم نصیحتش میکردم اشتباه کردم 

ن گلم چرا انقد اذیت کنی خودتو اون تورو از دست داد تو ک خالصانه و پاک کنارش بودیاون بی ذات بوودخدا رو ...

اره عوضی حرومی 

تازه هی میگفت بیا بریم خونه منم ریدم بهش پس بگو دنبال این بود ببرم خونه بعد باهام تموم کنه خدا خاک بر سرم