2777
2789
عنوان

خونمونو یه باند دزد نشون کردن اومدن دیشب دوباره هم میان

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 123 پست

نترس درتونو عوض کن و ب همسایه ها بفمون ک پلیس کمین کرده بهشون میخاد مادرشونو اسیر کنه یا  میدونیم کار همسایه ها ک کلید ریموت دادن مگه شهر هرته ک اردزدی ریموت خونه مردم داشته باشع

وای راس میگیما هم دقیقا دیشب وقتی رسیدیم دیدیم اومدن بیرون از خونه

من فقط میگم خدا رو شکر که روبرو نشدیم باهاشون 

طرف وقتی میدید آب از سرش گذشته ممکن بود با چاقو حمله کنه بهمون اونم جلوی دخترم که اونموقع ۷ سالش بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس درتونو عوض کن و ب همسایه ها بفمون ک پلیس کمین کرده بهشون میخاد مادرشونو اسیر کنه یا میدونیم کا ...

همسایه های ما از اونموقع پشت درو کلون میندازن مخصوصا شب ها یا وقتایی که تعطیلاته و اکثرا سفر و .. هستند 

حتی به هم خبر میدن که نیستن و کسی که هست حواسش باشه

ببین من به پلیس آگاهی هم گفتم پلیس دونه به دونه می‌دونه تو هر محله لاستیک دزد کدومه طلا دزد کدومه و ...

چرا واقعا ...

اگه خونه یه سمت بالا رو بزنن دو روز نشده طرف و میارن میگیرن خودم شنیدم ولی آدمای عادی نه

چرا واقعا ...اگه خونه یه سمت بالا رو بزنن دو روز نشده طرف و میارن میگیرن خودم شنیدم ولی آدمای عادی ن ...

دقیقاااا 

یادمه چندین سال پیش یه نشستی تو مشهد بود 

قرار بود کلی از سران کشورها اونجا برن 

قرار بود اون شب هیچ دزدی نشه ولی به پاترول دزدیده شد 

رییس آگاهی گفت تا صبح نشده باید پاترول پیدا بشه و واقعا قبل صبح پاترول جلو در آگاهی بود 

اینا اگه بخوان پیدا کنن راحت پیدا میکنن مشکل اینه نمیخوان

چند سال پیش نصف شب چند بار اومدن زنگ خونه ما رو زدن ما هم اپارتمان هستیم بعد که میگفتیم بله کسی جواب نمیداد همون مصف شبی زنگ زدم ۱۱۰ گفتم افا من تنها هستم چندین شبه میان زنگ‌میزنن دزده فکر کنم طفلیا گفتن خانم نگران نبتشید ده دیقه بعد یه ماشین پلیس اومد تو کوچه دور زد بیب بیب کرد چند دیقه وایساد رفت دیگه از اون شب نیومدن. امسالم باز اوندن زنگ زدن  دوباره من زنگ زدم پلیس دوبارهدماشین گشت فرستادن سریع .

چند سال پیشم همسایه نصفه شبی سر و صدا و بوی ناجور در اکرد فکر کنم مواد بود  چند نفر دختر و پسر بودن منم زنگ زدم ۱۱۰ به رب نشد پلیس اومد زنگشون زد  اینا هم خفه شدن  در کر کرع ای شونو کشیدن مثلا ما خونه نیستیم  وقتی پلیسه رفت اونا هم جمع کردن رفتن دیگه ام نیومدن.

به پلیس بگید چند شب بیاد تو کوچه گشت بزنه بیب بیب کنه دیگه دزدا  نمیان .

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دقیقاااا یادمه چندین سال پیش یه نشستی تو مشهد بود قرار بود کلی از سران کشورها اونجا برن قرار بود اون ...

همون دقیقا براشون کاری نداره اصلا پیدا کنن 

جدی نمی‌گیرن قضیه رو آدم چقد استرس بکشه آخه 

ما اصلا ساختمون دیگه امن نیست هرچی فک میکنم خیلی دوست دارم بریم

دقیقا منم تا چندین ماه دوست داشتم فقط از اینجا برم جای دیگه 

بعد دیدم اسباب کشی سخته و خونه هم مال خودمونه و سخته فروش و ...

کل وسیله ها رو عوض کردم 

ولی بعد اینهمه سال هنوز در آسانسور باز میشه هم خودم هم دخترم استرس داریم که نکنه باز در خونه شکسته باشه و ...

دقیقا منم تا چندین ماه دوست داشتم فقط از اینجا برم جای دیگه بعد دیدم اسباب کشی سخته و خونه هم مال خو ...

من کلا از اسانسور میترسم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا