2777
2789

آخی 

خیلی وقت بود کسی ملی نگفته بود پیشم 

حیف خیلی از کنکورم گذشته نمیتونم کمک کنم

ان شالله بشه برات

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزملطفا برام دعا کن تو شرایط خیلی خیلی بدیم

توکلت به خدا باشه

تو همین شرایط بودم و به شکل باورنکردنی ای شد

از خدا می‌خوام برات بخواد ❤️

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

توکلت به خدا باشهتو همین شرایط بودم و به شکل باورنکردنی ای شداز خدا می‌خوام برات بخواد ❤️

خیلی ممنون

من واقعا حالم بده 

ینی اخرررررین راهیه ک دارم

نمیدونم اگه نشه باید چ غلطی بکنم

شما تو چ رشته ای درس خوندی؟

خیلی ممنونمن واقعا حالم بده ینی اخرررررین راهیه ک دارمنمیدونم اگه نشه باید چ غلطی بکنمشما تو چ رشته ...

از خدا بخواه 

پرستاری عزیزم

از خدا بخواه پرستاری عزیزم

وای خدا🥲🥲🥲

خوشبحالت

ترو خدا برای من دعا کن

شما چند ساله ک استخدام شدی 

بازار کارش چطوریه

میگم اگه من ملی برام نگرفت و تونستم جور کنم ازاد بخونم

بعدا فرقی داره فارغ التحصیل شدن از دانشگاه ازاد با فارغ التحصیل شدن از دانشگاه ملی از لحاظ بازار کار؟

تایم کاریتون و درامدتون چطوریه؟

میشه یکم لطف کنی توضیح بدی؟

وای خدا🥲🥲🥲خوشبحالتترو خدا برای من دعا کنشما چند ساله ک استخدام شدی بازار کارش چطوریهمیگم اگه من م ...

ان شالله میشه عزیزم

من فعلا بخاطر بچه ام چند ماهی هست که دراومدم 

استخدام نبودم شرکتی بود 

نه قشنگم آزاد و روزانه هیچ تفاوتی ندارن 

ن از نظر استخدام ن پول 

درمورد ساعت کاری خب سخته😁

۱۷۰حدودا فیکس اضافه هم تقریبا۱۰۰تایی اجباری 

چون همیشه کمبود نیرو هست 

سختی های خودشو داره 

اما چون دوسش داری نمی‌خوام بگم 🤍

ان شالله میشه عزیزممن فعلا بخاطر بچه ام چند ماهی هست که دراومدم استخدام نبودم شرکتی بود نه قشنگم آزا ...

خیلی ممنون عزیزم

خب اگه کمبود نیرو هست چرا شما رو مثلا استخدام رسمی نمیکردند؟

خیلی ممنون عزیزمخب اگه کمبود نیرو هست چرا شما رو مثلا استخدام رسمی نمیکردند؟

از ما بهترون زیاد هس😌

سهمیه دار و فلان و بیسار 

استخدام اینم یکی مثل آموزش پرورش