2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم من اگه کار کنم پولمو بهت نمیدم 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4541 بازدید | 257 پست
وا پسره رو کلا فراری داد ک ن دیگه باید یه کم همکاری هم بکنه همینجور ک مرد کار میکنه میاره شریکی استف ...

چه حرفایی میزنیدا 

پس همونجورکه زن بارداری وزایمان وبچه داری روداره مردهم بایدهمین مراحل روداشته باشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا خانمایی که میگن پولمون مال خودمونه رو درک نمیکنم، مگه کار رفتن قرار نیست تهش به این منجر شه که زندگی راحت تری داشته باشیم؟ خونه بهتر ماشین بهتر سفر و خرج راحت تر

واسه زندگی مشترک باید دوتایی برنامه ریزی کرد

چی؟ پس مادرامون که خانه دار بودن چی؟ خرجی شون با کیه؟

خانه دار بودن فرق میکنه

اگه خیلی مسلمونید تو اسلام گفته مرد زن زیاد بگیره

قسم بر شیر سنگیه مزارم قسم بر پاکی خاک دیارم برویئ لُر♥️

ما توافق کردیم پولامون رو جفتمون بزاریم تو زندگی‌. اگر من کار نکردم خرجم با اونه

خودت زورت نمیاد هم بیرون کار میکنی هم خونه؟

آخرشم پولو میدی شوهرت 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

زندگی مشترک دوطرف باید کار کنناون مهریه بده بهترین وضع خونه زندگیکه هزارتومنم خرج نکنی؟

مهریه عزیزم تا خود دادگاهشم تضمینی برای دادنش نیست

پس عملا مهریه ای نمیدن

اگرم بحث تساویه،ک خب محبت کنن یه شکم ما میزاییم ی شکمم اونا بزان تا تساوی رعایت شه

ی چیزی میگینا

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

چه حرفایی میزنیدا پس همونجورکه زن بارداری وزایمان وبچه داری روداره مردهم بایدهمین مراحل روداشته باشه

ن ولی دیگه کلا پولشو قائم کنه یه نون هم نخره نمیشه دیگه 

باید تا حدودی همکاری کنه همینجور ک شوهرش همکاری میکنه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

منم بع شوهرم همین را گفتم تو دوران آشنایی اونم درجا قبول کرد ولی رفته بود به ننه ش گفته بود. حالا هی ننه‌ش میزنه تو سر من که تو چه دیو دو سری هستی که گفتی پولم را بهت نمیدم. در حالی که طلاهای خونه بابام را هم بهش دادم خونه بخره😓

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

من اصلا خانمایی که میگن پولمون مال خودمونه رو درک نمیکنم، مگه کار رفتن قرار نیست تهش به این منجر شه ...

مسئله اینه که زن تو خونه هم کار میکنه 

دوجا کار میکنه بچه داری هم میکنه

آخرشم پولو تقدیم کنه شوهرش؟

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

منم بع شوهرم همین را گفتم تو دوران آشنایی اونم درجا قبول کرد ولی رفته بود به ننه ش گفته بود. حالا هی ...

الان چی ؟ میدی حقوقت رو؟

خانه دار بودن فرق میکنهاگه خیلی مسلمونید تو اسلام گفته مرد زن زیاد بگیره

😂😂

زن علیه زن؟ 

اونم دلیلی داشته 

امامان(ع) سر هوس اینکارو نمیکردن 

مردای الان فعلا از پس یکی بربیان 

چندتا زن پیشکش عزیزم ...

تاجایی که میدونم تو اسلام جهیزیه هم با اقاس

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

مهریه عزیزم تا خود دادگاهشم تضمینی برای دادنش نیستپس عملا مهریه ای نمیدناگرم بحث تساویه،ک خب محبت کن ...

خونه ماشین همه با مرده بعد دوقرون ک دربیاری میخوای مخفیش کنی؟

خداروشکر مد شده دوطرف تلاش کنن

قسم بر شیر سنگیه مزارم قسم بر پاکی خاک دیارم برویئ لُر♥️

نمیدونم درستش چیه ولی منم باشماموافقمتامین زندگی وظیفه مرده اگرشوهرقدردانی داشته باشی خب کمک کردن به ...

دوس ندارم هم بیرون کار کنم هم خونه غذا بپزم بچه داری کنم

آخرش پولمو تقدیم کنم یکی دیگه