داره خیلی تلاش میکنه که خونه بگیره بیاد خواستگاریم
بحث حقوق زن شد
گفتم من حقوقم مال خودمه کاملا
اونم گفت من خودمو واسه تو پاره میکنم؟
و قهر کرد
مگه پول زن مال خودش نیست؟😶 یا من اشتباه کردم؟
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
من شاغلم ولی پولم خرج خونه نمیشه مگه خودم چیزی بخرم همسرم پول بگیره به عنوان قرص میگیره یا اگه وسیله چیزی بخریم که پول منم کمک باشه مقدارش سند کلا به اسم من میخوره
چقدر کاربر های مرد زن نما تو سایت زیاد شده درسته زندگی مشترکه ولی اصلا درست نیست کسی که حتی زنت هم نیست راجب حقوقش حرف بزنی و شاید دوست نداشت بعد از ازدواج به هر دلیلی بره سرکار وظیفتون تامین زندگیه الکی قانون ها رو عوض نکنید کم بهتون حق دادن دیگه چی میخوان برای یه مسافرت خارج از کشور تا شما اجازه ندین نمیتونیم بریم حق حضانت بچمون رو دادن به شما و خانواده شما زیادی قانون ها سمت شما بود فکر کردین از ماها برترین این خبرا نیست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چرا مردا از این حرف بدشون میاد منم همینو گفتم گفت چرا من بیارم تو نیاری فلان. بنظر من که واقعانم حقوق زن مال خودشه و قرار نیس بیاره تو خونه خرج کنه همین ک خرج لباسو ارایش خودشو بده کافیه