2777
2789
🤣🤣🤣🤣خیلی چرته این برنامهاصن هیچ قانونی نداره

وای از پرستو صالحی متنفرم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رفتارش باهاش چجوریه واکنش طناز چی بود

من کامل نمیبینم تیکه هاشو از اینستا میبینم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

طنازو دیدین چقدر دروغگوعه. به دوست پسر سابق ترانه پیام داده بود انداخته بود گردن نگاه

اندازه نگار بهش توجه نمیکنه😂😂ولی خب حس میکنم واقعا طنازو نمیخواداونو میخواد

فکر کنم علی و زهرا برنده پیشم. چون میگفت طناز اینا این همه زور زدن هیچی نشد

مهراد با کی رل زده الان؟ نگار چی

مهراد خیلی با نگار لاس میزنه ولی نگار بهش پا نمیده

ببین یه حرکتایی 

مثلا نشون داد قسمت بعد کتشو درمیاره پهن میکنه رو پله ها تا نگار که بالای پله ها بود از روش رد شه

بعد نگار از اون ور پله اومد پایین😂😂

راستی قضیه محدثه چیه اونم نمیشناسم امشب دیدمنسبتش با شاهین چیه مگ شاهین کات کرده با طناز

اکس شاهین بوده ک تو خود برنامه با طناز آشنا میش زنگ میزنه به محدثه میگ من با کسیم و کات میکنه 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹