2777
2789

ظاهری همه چیش عالیه قدبلند مو‌مشکی قیافه مردونه عالی داره 

طلا فروشه 

هرموقع زنگش میزنم جوابمو میده 

سرش شلوغم باشه میزاره رو بلندگو ک بشنوم دورش شلوغه قط کنم خودم 

اما روزی یبار نهایت زنگ بزنه 

پیامم بده جوابش بدم اگه صبح بدم عصر سین میکنه بعضی وقتا هم خیلی دیرتر 

چند بارم شاکی شدم پیشش ک بودم گوشیش نشونم داده میگه حوصله ندارم جواب پیام بدم درکم کن 

فقط دوس پسرمه نامزدم نیست 

میدونم با کسی جز من نیست مطمینم 

سنش بالای سی هست چند بار قهر کردم بی محلی کردم اصلا اهمیت نمیده به اینکه گفتم قهرم مثلا 

‌همش میگه سرم بخدا شلوغه درک کن 

چیکار کنم!؟

منم خیلی دختر پر‌نیازی هستم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین اشتباهت اینه ک به یه آدم 100 درصد اعتماد و داری این حماقته همیشه یه 10 درصد کم کن از 100 درصدت تا اگ خدایی نکرده چیزی دیدی نابود نشی 

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

🥲منم مث توام ولی صبورم انقد ازش فاصله بگیر تا خودش پیگیر بشه

بخدا زنگش نمیزنم گاهی وقتا وقتی میزنه خیلی عادی انگار هیچی نشده میپرسه هرچی‌میگم حالیته قهرم میگه اره میدونم درست میشه 

وای خیلی رو مهمه رفتاراش 

بخدا زنگش نمیزنم گاهی وقتا وقتی میزنه خیلی عادی انگار هیچی نشده میپرسه هرچی‌میگم حالیته قهرم میگه ار ...

خب قهر واسه چی عزیزم؟شما که هنوز رابطتون پا نگرفته لگو من اینطوری ادامه نمیدم تمام

من خیلی رو این چیزا حساس بودم بدم میومد طرف مقابلم خیلی آدم سرشلوغی باشه 

ما سه هفته هست آشنا شدیم همش میگه خیلی دوست دارم نمیدونم چیکار کنم واقعا

خیلی جدی نگیر این رابطه رو

من جات بودم کمرنگ میشدم که اون پیگیر بشه

اگه اکتی ندیدم خداحافظی نکردی میرفتم👍🏾

women againt women:اینجا یاد میگیری