بچها شوهرم کار میکنه ولی درآمدش کمه یکساله مغازه رو زده ولی مثلا ماهی ۱۵ تومن در میاره که من بعید میدونم خودش میگ اینقدر من فکر میکنم گاهی ده تا هم نشه
سه روز پمپ ابمون سوخت هی امروز فردا کرد منم خونه مادرم بودم اونام بدخلقی میکردن دیگ ظهر اومدم خونه دیدم وای اینک بمن گفته بود پمپ بردم سر تعمیر هنوز اینجاست زنگ زدم بهش گفتم از کی تا حالا دروغگو شدی بی عرضه و اونم اومد خونه با هم بحث و دعوا کردیم من بهش گفتم خستم عرضه نداری همیشه بی پولی چقدر من بسازم یهو گریه کرد گفت چرا اینا رو بهم میگی من هر روز دارم میرم سرکار مگ نشستم تو خونه ...بعدم بغلم کرد و سعی کرد ارومم کنه یهو دیدم رفت پایین اومد گفت پمپ درسته زدش به برق گفت نبردمش ولی کسی آوردم درستش کرد🤐🤐 هیچی دیگه ناراحتم بخدا که فشار سرمونه و اونم واقعا میره مغازه و چیز زیادی دستشو نمیگیره.... مغازه تعمیراتی داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره یکی رو آورده بود درستش کرده بود ولی من دیدم سیمش تو برق نبود گفتم حتما این کلا نبردش زنگ زدم فقط خودمو خالی کردم حتی اومد خونه با من بحث میکرد من با اون آخر دیدم رفت پمپ روشن کرد گفت بین آب هست بعد گریه میکرد مردم میفتن زندان بدهی بالا میارن خب یکم صبر کن مگ من شوهرت نیستم
منو بابت اینکه انقدر رک حرف میزنم عذرخواهی میکنم ولی شما نه خیلیا اول ازدواج حاضرن با صفر طرف بسازن صرف اینکه ازدواج کنن حالا اگه طرف اخلاق و خونواده خوب و ظاهر خوب داشته باشه که واقعاااا میگن کافیه ولی بعد ازدواج تازه یاد شفل و درامد طرف میفتن حالا نمیدونم موقع ازدواج شغل ودرامد همسرتون چقدر بودهولی خونه وماشین داره از خیلیا جلوتره
وااای شوهرت چقدر اقاست من به شوهرم بگم بی عرضه طلافم میده درجا
تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانوادهتون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید. یهو به خودتون میایید میبینید هیچی ازتون نمونده جزهمون بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
عزیزم واقعا شرایط اقتصادی دهنه همه رو سرویس کرده ولی خب جز تحمل کردن چاره ای نداریم همین که هردوتون سرکارید و خونه و ماشین دارید باز جای شکر داره،تحمل کن این روزا هم میگذره❤️