2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم بی عرضه ای گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 104 پست
نه گلم اجاره هست فقط ی میز ...والا خودش تمایلی نداره من میگم برو کارگری کن هم نمیره

وای اجاره اصلا سود نمیمونه که 

بگو راضیش کن بره کارخونه شهر صنعتی کار کنه الان زیر ۱۶ اینا نیست حقوقشون حتی بیشتر با بیمه و سرویس و همچی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت حق میدم 

شوهر من هم خونه مامانش همه کار میکنه اینجا نه 

منم یه دور بحثم شد 

الان بهش میگم زمان مشخص بگو با هم یه کاری کنیم .

مثلا فردا صبح  قبل ۱۰ با هم کولر رو بشوریم 

تو روغن بزن 

یا یه کم دیر تر برو من هم میام پمپ رو ببریم تعمیر

حالا واقعآ کسیو آورد یا خودش درست شد؟؟؟ واضح بگو

اره یکی رو آورده بود درستش کرده بود ولی من دیدم سیمش تو برق نبود گفتم حتما این کلا نبردش زنگ زدم فقط خودمو خالی کردم حتی اومد خونه با من بحث میکرد من با اون آخر دیدم رفت پمپ روشن کرد گفت بین آب هست بعد گریه میکرد مردم میفتن زندان بدهی بالا میارن خب یکم صبر کن مگ من شوهرت نیستم 

گناه داشته

بس نیست بی پوله ولی آدمه

شوهر من هم بی پوله هم عوضی

پول قایم میکنه خرج فک وفامیلش میکنه

طلاهامو فروخت ماشین خرید اخرش صدمیلیون وام گرف همشو نداد من طلا بگیرم ب دروغ گفت۵۰گرفتم

اون ۵۰تومنو برای خودش خرج کرد

منو‌ بابت اینکه انقدر رک حرف میزنم عذرخواهی میکنم ولی شما نه خیلیا اول ازدواج حاضرن با صفر طرف بسازن صرف اینکه ازدواج کنن حالا اگه طرف اخلاق و خونواده خوب و‌ ظاهر خوب داشته باشه که واقعاااا میگن کافیه ولی بعد ازدواج تازه یاد شفل و درامد طرف میفتن حالا نمیدونم موقع ازدواج شغل و‌درامد همسرتون چقدر بوده‌ولی خونه و‌ماشین داره از خیلیا جلوتره

الهی دلم برا هردوتون کباب شد مخصوصا شوهرت تو این وضع

قربونت برم واقعا خستم خانواده هر دومون اصلا حامی نیستن حتی دو روز میریم خونه هاشون انگار زیادی هستیم بخدا دلم خون که از هیچ جا شانس نداریم

وااای شوهرت چقدر اقاست من به شوهرم بگم بی عرضه طلافم میده درجا

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بزنه تو کار خرید و فروش در کنار کارش چون تعمیراتی زیاد سودی نداره ولی در کنارش خرید و فروش خوبه

کار خرید و فروش خوب نیست سرمایه میخواد یازده تومن بزور در میاریم هی صاحبکار امروز فردا میکنه پول بی صاحاب نمیده

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

عزیزم واقعا شرایط اقتصادی دهنه همه رو سرویس کرده ولی خب جز تحمل کردن چاره ای نداریم همین که هردوتون سرکارید و خونه و ماشین دارید باز جای شکر داره،تحمل کن این روزا هم میگذره❤️

زندگی برای همه سخت شد شرایط اقتصادی وحشتناکه هر چی از سر و ته خواسته هامون می زنیم بازم کم می یاریم  شمام خسته شدی حق دارید 

حالا هم برو یه شام خوب بزار شب اومد تحویلش بگیر از دلش در بیار