بچها شوهرم کار میکنه ولی درآمدش کمه یکساله مغازه رو زده ولی مثلا ماهی ۱۵ تومن در میاره که من بعید میدونم خودش میگ اینقدر من فکر میکنم گاهی ده تا هم نشه
سه روز پمپ ابمون سوخت هی امروز فردا کرد منم خونه مادرم بودم اونام بدخلقی میکردن دیگ ظهر اومدم خونه دیدم وای اینک بمن گفته بود پمپ بردم سر تعمیر هنوز اینجاست زنگ زدم بهش گفتم از کی تا حالا دروغگو شدی بی عرضه و اونم اومد خونه با هم بحث و دعوا کردیم من بهش گفتم خستم عرضه نداری همیشه بی پولی چقدر من بسازم یهو گریه کرد گفت چرا اینا رو بهم میگی من هر روز دارم میرم سرکار مگ نشستم تو خونه ...بعدم بغلم کرد و سعی کرد ارومم کنه یهو دیدم رفت پایین اومد گفت پمپ درسته زدش به برق گفت نبردمش ولی کسی آوردم درستش کرد🤐🤐 هیچی دیگه ناراحتم بخدا که فشار سرمونه و اونم واقعا میره مغازه و چیز زیادی دستشو نمیگیره.... مغازه تعمیراتی داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب عزیزم خدا رو شکر خودتم درآمد داری ۱۵ تومن همسرت بگیره حداقل ۱۵ تومن هم شما رو هم بذارید خوبه که، شاید ایده آل نباشه ولی برا گذران زندگی بد نیست، بالاخره الان همه درگیر کارن
یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹
من خیلی دلم برای آقایون نمیسوزه ولی خدایی دلم برای همسر شما سوخت. زندگی سخت شده، پول در نمیاد، اونی ...
خودمم تحت فشارم از اون ور دو روز خونه مادرم بودم هی خواهرم بداخلاقی کرد اومدم خونم از اینور دیدم پمپ خراب پول نیست بهم فشار اومد دقیقا روز قبل اینک پمپ خراب بشه والا رفت خرید کرد برا خونه ۶ تومن خرج شد برنج و گوشت و مرغ یکم شوینده لباس اینا
بیچاره مردی که صبح تا شب جون میکنه که آخرش بی عرضه خطاب بشه
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…