2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم بی عرضه ای گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 104 پست
مغازه واسه خودتونه ؟ نمیتونید از کسی قرض بگیرید به جای تعمیرات لبنیات یا مواد غذایی راه بندازید اینا ...

نه گلم اجاره هست فقط ی میز ...والا خودش تمایلی نداره من میگم برو کارگری کن هم نمیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم خدا رو شکر خودتم درآمد داری ۱۵ تومن همسرت بگیره حداقل ۱۵ تومن هم شما رو هم بذارید خوبه که، شاید ایده آل نباشه ولی برا گذران زندگی بد نیست، بالاخره الان همه درگیر کارن

هیچ وقت غرور به مرد رو له نکن

تحقیر کردن مرد براش مرگ هم کشنده تره...

بنده خدا از صبح تا شب می ره سرکار چیکار کنه درآمدش کمه ولی داره تلاش خودشو می کنه

می دونم سخت میگذره ولی خیلیا همینه اوضاعشون

همیشه ترس خراب شدن چیزی رو دارم تو خونه واقعا خستم و خودمو لعنت میکنم ...ماشین و خونه داره ماهانه ۶ ...

ناشکری عزیزم

زندگی بالا و پایین داره. صبور باشین و پر تلاش.

نتیجه ی صبر و زحمت تون رو خواهید دید

خراب کردی..‌.لطفا درست و حسابی معذرت خواهی کن

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

من خیلی دلم برای آقایون نمیسوزه ولی خدایی دلم برای همسر شما سوخت. زندگی سخت شده، پول در نمیاد، اونی ...

خودمم تحت فشارم از اون ور دو روز خونه مادرم بودم هی خواهرم بداخلاقی کرد اومدم خونم از اینور دیدم پمپ خراب پول نیست بهم فشار اومد دقیقا روز قبل اینک پمپ خراب بشه والا رفت خرید کرد برا خونه ۶ تومن خرج شد برنج و گوشت و مرغ یکم شوینده لباس اینا 

💔

بیچاره مردی که صبح تا شب جون میکنه که آخرش بی عرضه خطاب بشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…