2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم بی عرضه ای گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 104 پست

خب وقتی داره زحمت میکشه و نمیشه چرا این حرف و می‌زنی 

اونم این شوهر که گریه کرده و مشخصه ناراحته خودشم 

والا شوهر بقیه رو میبینیم در عین بی پولی زنشونم قورت میدن

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رومانتیک 🫠😀

من و تو در مواقع حساس خخخ

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

آخخخخ دیگه الان هرجوری می‌دونی از دلش در بیار تو ام عصبی شدی گفتی دیگه ولی تو دعوا و بحث همیشه سعی ...

بابا خودش منو بغل کرد کلی ازم معذرت خواهی کرد گفت غلط کردم بعدم بردم بیرون ظهر گرما برام ناهار گرفت😂

اسی الان همه میریزن سرم مهم نیس من نظرمو میگم بهت. 

کارت درست نبود، ینی باید اعتراض میکردی ولی کاش یجور دیگه ای میگفتی، غرورشو شکستی کاش یه طور دیگه ای میگفتی

اکانت دست دونفره کاراگاه بازی درنیارید. اگه مخالفی باهام ریپ نزن چون میرینم بهت🤡🤭

گناه داشتهبس نیست بی پوله ولی آدمهشوهر من هم بی پوله هم عوضیپول قایم میکنه خرج فک وفامیلش میکنهطلاها ...

نه شوهرم اگر. داشته باشه تا قرون آخر خرج ما می‌کنه ولی نداشته باشه هم خب سخته دیگ بهش میگفتم از پدرت بگیر بعد پس بده می‌گفت نمیخوام نمیخوام به کسی رو بزنم

از بس خستم از بس بی پولی میبینم خستم نمی‌دونم چ مرگمه کرد زبونم شده بی عرضه ای واقعا خودمم ناراحتم

نکن دختر خوب ، همین که خونه و ماشین از خودتون دارین میدونید از خیلیا جلوترین . اینکه هر ماه خدا تومن لازم نیست بدی به صاحب خونه و هر سال دلت بلرزه که وای الان کلی میذاره روی اجاره و پول پیش . 

زندگی سخته ، درسته ولی شما میدونستی وضع مالی شوهرت چطوریه و زنش شدی ، با آدم پولدار که ازدواج نکردی که الان اینجوری یقه اون بنده خدا رو گرفتی . اونم داره تلاشش رو میکنه . بعضی حرفا و زخم زبونا تا ته دل آدم میره و یهو به خودت میای میبینی دور از جونت زندگیتون تموم شد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

خدا لعنت کنه باعث بان ی این زندگی نکبتی خسته شدم دیگه بخدا بریدم چقدر بکشیم ند سال بکشیم خدا کجایی پس

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️