2777
2789

بهم میگفت چندین بار گزارش ضرب و شتم 

دادی میدونی ممکنه بمیری ؟؟

میدونی چند نفر همین جوری مردن ؟

اصلا بهش فرصت نده 

به نظرتون واقعا اینجوریه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی در اون حده خب طلاق بگیر

یا حداقل برو که به خودش بیاد طرف

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

وای اره پس چجوریه

یک ان به سرت ضربه بخوره، حتی ناخاسته هولت بده بخوری تو دیوار ممکنه جونتو ازدست بدی،

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان واقعا جدی داری از ما سوال میپرسی؟ سوال پرسیدن داره اخه عزیزم؟ 😐 یعنی کتک خوردنه مهم نیست برات میترسی یهو ببخشید بمیری؟ 😐 ببخشید اینطور میگما اما مردن بهتر از کتک خوردنه حداقل یک باره راحت میشی تموم میشه میره