2777
2789
عنوان

رفتم کلانتری پلیس التماسم می‌کرد طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 46 پست
الان واقعا جدی داری از ما سوال میپرسی؟ سوال پرسیدن داره اخه عزیزم؟ 😐 یعنی کتک خوردنه مهم نیست برات ...

من میترسم از آینده 

از پشیمونی 

آخرین فرصت من اینه تحت درمان 

روان پزشک باشه 

تا زمانی که روان پزشک تایید نکنه

برنمیگردم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدته این وضعیت رو داری؟

دو‌ سال از اول عقد کم کم شدتش زیاد شده 

و در حد کشتن پیش رفت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من میترسم از آینده از پشیمونی آخرین فرصت من اینه تحت درمان روان پزشک باشه تا زمانی که روان پزشک تایی ...

الان که در دوران عقد هستی و باید بهت محبت کنه و براش ناز کنی داره کتکت میزنه؟ هنوز خونه پدرت هستی و کتک میزنه؟ باور کن بری خونه مشترک واقعا تو رو میکشه . من وکیلم و میدونم ماموره انقدر دعوای زن و شوهری دیده که مطمئن شده شوهرت آدم خطرناکیه و این اخطار رو بهت داده مگرنه در اکثر مواقع مامورا سعی میکنن بین زن و شوهر رو آشتی بدن. اگر میخوای باهاش ادامه بدی تا درمان نشده باهاش نرو تویه خونه مشترک و مراسم رو عقب بنداز.

الان که در دوران عقد هستی و باید بهت محبت کنه و براش ناز کنی داره کتکت میزنه؟ هنوز خونه پدرت هستی و ...

خونه رو چیدیم 

راست میگی الان که خونه رو چیدیم در حد مرگ 

پیش رفته واقعا خفم می‌کرد 

منم قصدم همینه تا زمانی که درمان نشده 

و روان پزشک و دادگاه تایید نکنن که سالم هست 

برنمیگردم 

نمیدونی هر سری رفتم کلانتری چقدر با التماس 

باهام حرف میزدن و نگرانم بودن

سروان سرهنگ حتی مامور یگان ویژه 

فاز شماها رو درک نمیکنم 

وقتی کار تا این حد شدت داره که به مراجع قانونی میرسه 

چطوری دوباره روتون میشه زندگی کنین؟ 

چطوری توی در و همسایه ها خجالت نمیکشین؟ 

ما هم یکی داریم توی فامیل چندین بین زن و شوهر بزن بزن شد و مامور اومد

شما که میخواین زندگی کنین چرا پس کار رو به پلیس و کلانتری میکشونین؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
گفتی شوهرت ازت شکایت کرده؟ چه شکایتی

گفته طلاهاش رو دزدیدم 

فاز شماها رو درک نمیکنم وقتی کار تا این حد شدت داره که به مراجع قانونی میرسه چطوری دوباره روتون میشه ...

ولش کن درک نکنی بهتره 

فازتو نمیفهمم 

هرروزهرروز کتک میخوری تا حد مرگ 

بعد میای تاپیک میزنی ماهمحرص میدی 

یعنی تودت نمیدونی آدمی آهی و دمی هست ....بله اگه تو این دعوا و زدو خورد ها سرتون بخوره جایی ...یا احمق بشه با چاقو بزنه یا مثلا روانیتر بشه ی وقت خفه ت کنه ...نمیترسی بدبخت؟ 

لابد راضی ب مردن ک طلاق نمیگیری ....چته دختر؟ تو ی بار زندگی میکنی ی بار فرصت داری از نعمتای لین دنیا استفاده کنی ....میخای همه رو نابود کنی؟ 

اگه اینجوریه پس بمون تا خدای نکرده بلایی ک تباید سرت بیاد

خب باید اینو ثابت کنه. گفته چقدر طلا بوده و کجا بودن؟ مدرک چی داره

مدرک نداره فاکتور ارائه داده گفته 

طلاها رو بهم پس بده 

فازتو نمیفهمم هرروزهرروز کتک میخوری تا حد مرگ بعد میای تاپیک میزنی ماهمحرص میدی یعنی تودت نمیدونی آد ...

من نمیخوام پشیمون بشم 

اگه بره تحت درمان روان پزشک باشه 

که معمولا یکسال طول میکشه 

اگه روانشناس تایید کنه من ادامه میدم 

و این مدت نباید کنارم باشه 

در غیر این صورت جدا میشم 

بدون اینکه نگران باشم شاید می‌شد کاری کرد 

من نمیخوام پشیمون بشم اگه بره تحت درمان روان پزشک باشه که معمولا یکسال طول میکشه اگه روانشناس تایید ...

چ دل خوشی داری تو

اوکی برو هرکاری میخای کن 

در عجبم از خانواده های شماها ...ک هیچی نمیگن ...واقعا از تعجب شاخ درمیارم