2777
2789

درسمم دوساله تموم شده 

این آقا منو از اینستا پیدا کرد 

من احمقم جواب پیامشو دادم حالا هی ادامه دار شده 

پر حرف و بیکار 

من از قصدی جوابشو دیر میدم تو تلگرام بعد تا پیام میدم این آنلاین میشه 

حالم بد میشه 

چجوری بهش بگم دیگه پیام نده 

صبحا صبح بخیر میگه شبم شب بخیر اه 

خدایا مرسی ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دوسش نداری تمومش کن

نه دوسش ندارم 

چون من رابطه ی جدی می‌خوام 

من ۲۵ سالمه خب اینم همسن منه

نه شغل داره نه چیزی انکار فقط منتظره پیامای منو سین کنه

خدایا مرسی ♥️
نه دوسش ندارم چون من رابطه ی جدی می‌خوام من ۲۵ سالمه خب اینم همسن منهنه شغل داره نه چیزی انکار فقط م ...

آره دیگه شرایطش خوب نیست

پسرا اگه شغل خوب داشته باشند همه چیز جور میشه

رک بگو عذر میخوام اینو میگم ولی ترجیح میدم رابطمون در حد هم دانشگاهی باقی بمونه صحبت های بیشتر و اضافه کمی آزارم میده 

یا اصن خودت باهاش همراهی نکن، تا خودت نخوای که نمیتونه پرحرفی کنه! جواب پیاماشو کوتاه و سرد بده خب

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

دوست من این چندش آور تربن حالت ممکنه .می‌دونم و درک میکنم.جای شما بودم قاطعانه بهش میگفتم اگر امر خاصی ندارین لطفاً پیام بدین مقاومت کرد بلاک.مرد ها اگر احساس  تنفر رو ببینید واقعا انگیزه ای برای پیام دادن ندارند

عجب بیهوده تکراریست دنیا