2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا شوهر

906 بازدید | 74 پست

دیشب ساعت ۸ تا ۱۰ برق نداشتیم من آب خوردن هم تموم کردم چون فقط معدنی میخورم چند باری آب شیر خوردم کلیه هام شن ریزه زد پدررررم در اوومد 

خونمون پایین شهره سگ ولگرد زیاده زنگ زدم بهش گفتم من میترسم آب هم ندارم کی میای خونه گفت ۱۲ به بعد گفتم من میرم سوپرمارکت تو باهام تلفنی حرف بزن من نترسم الان سر کوچه ام تپش قلب شدید داشتم تشنه هم بودم سوپر مارکت سر کوچمون هست یهو هرچی صداش زدم جواب نداد و گوشیو قطع کرد

یک لحظه چنان خوفی گرفتم چون تاریک تاریک بود بدو بدو برگشتم خونه با اینکه چند قدمی سوپر بودم 

بعد از دوساعت گریه و دعوا وقتی میگم تو از عممممد گوشی رو قطع کردی میگه تو غلط میکنی وقتی می‌ترسی از خونه میری بیرون اگه سگ گازت می‌گرفت مگه من بتمنم چه فکری کردی وقتی اووونقدر می‌ترسی فکر میکنی با حرف زدن من گاز سگ خوب میشه 

خیلی قلبم شکست خیلی

می‌تونست چنل جمله بیشتر باهام حرف بزنه و من به آب برسم😭😭😭😭

الانم اصلا اصلا قبول نمیکنه که اذیتم کرده میگه یک لیوان از شیر آب میخوردی نمیمردی تا من برسم😭😭خیلی ناراحتم 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

راست میگه 

نمیپذیری ولی راست میگه

اب معدنی برای کلیه شن ساز بده اب اشامیدنی بگیر یا"دستگاه تصفیه اب" اونم مشکلاتی داره دراینباره البته

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگه نمیپذیری ولی راست میگهاب معدنی برای کلیه شن ساز بده اب اشامیدنی بگیر یا تصفیه اب اونم مشکل ...

آخه من خییییلی به سوپرمارکت نزدیک بودم😭 ۴ ساعت تشنگی سردرد گرفتم تا برسه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

یکم زیادی لوسی آب جوشیده سرد شده میخوردی پس ابی که تو غذاس چیکار میکنی.....مردها واقعا مسخرشچن میاد بهاین اداها وترسها

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....