2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 74 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه همیشه طلبکاره و منو مقصر جلوه میده یکبار هم حمایت عاطفی نمیکنه یعنی من آتیشم بگیره نباید به شوهر ...

این حرفت کاملا منطقیه  صدالبته که وظیفش حمایت رسیدگی و محبت به شماست ولی درمورد شب خاصی که تعریف میکنی کاربرد نداره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

آخه همیشه طلبکاره و منو مقصر جلوه میده یکبار هم حمایت عاطفی نمیکنه یعنی من آتیشم بگیره نباید به شوهر ...

خودتو وابسته یه مرد نشون نده نهایتا میتونسی یکم اب بزاری بجوشه و بزاری یخچال سرد بشه بخوری نه اینکه ساعت ۱۰ شب پاشی بری از خونه بیرون باوجود اینکه از سگ ترس داری کسی که فوبیا داره پاشم از خونه بیرون نمیزاره پس ترسی نداری خاستی بهت توجه کنه

اون دربه درم وقتی سر کاره و مشتری داره توقع داری بهت دلداری بده😐 برقام کع میره انتم قطع میکنن خودش قطع نکرده 

این حرفت کاملا منطقیه صدالبته که وظیفش حمایت رسیدگی و محبت به شماست ولی درمورد شب خاصی که تعریف میک ...

خب باشه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خودتو وابسته یه مرد نشون نده نهایتا میتونسی یکم اب بزاری بجوشه و بزاری یخچال سرد بشه بخوری نه اینکه ...

خب اگه بخوام تنها زندگی کردن یاد بگیره دیگه فلسفه شوهر کردن چی بود این وسط 

گلم باچهارتالیوان اب خوردی کلیه سریع شن نمیسازه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسی میشه جواب سوال منو بدی؟

چرا واقعا آب نذاشتی جوش بیاد سرد شه بخوری 

حاضر بودی ۴ساعت تشنگی رو تحمل کنی ولی این کارو نکنی؟!

حالا کاری به اول ماجرا ندارم که فوبیا داری و زدی تو دل تاریکی چند قدم بیشتر با آب فاصله نداشتی ولی همونو برگشتی😑

خب اگه بخوام تنها زندگی کردن یاد بگیره دیگه فلسفه شوهر کردن چی بود این وسط

نمیگم که ازش توقع نداشته باشی  و وابستش نباشی اتفاقا برعکس ولی یه جاهایی باید بتونی از پسِ خودت بربیای 

من درکت می‌کنم وقتی یکی وسط حرف زدن تلفن رو قطع میکنه من باشم آتیش می‌گیرم از عصبانیت 

ولی خب به شرایطش هم فکر کن بنده خدا سرش سلوغ بوده.

بعدم حتما یه مدلی با پرخاشگری ناراحتی‌تو ابراز کردی که اونم ناراحت شده و باهات بد حرف زده

وگرنه میتونست بگه ببخشید تلفن رو قطع کردم سرم شلوغ بود

خدایاشکرت❤️

اسی میشه جواب سوال منو بدی؟چرا واقعا آب نذاشتی جوش بیاد سرد شه بخوری حاضر بودی ۴ساعت تشنگی رو تحمل ک ...

اصلا اون لحظه که صدا میزدم جواب نمی‌داد بدجور ترسیدم دیگه نتونستم ادامه بدم

آب نذاشتم جوش بیاد چون ترسیدم آب ما رنگش تیره هست گفتم با جوشاندن خوب نمیشه 

از طرفی هم دیگه لج کرده بودم یکم

بنظرم بزرگش نکن

هم تو حق داری ناراحت بشی و همسرت نباید همچین واکنشی نشون میداد

هم ایشون حرفاش اگر لحن درست و زمان درست داشت بی‌راه نبود

آب معدنی هم خیلی ضرر داره دستگاه تصفیه آب بگیر

منم مثل تو بودم