2777
2789

میخوام برم عروسی خواهرزاده شوهرم، بعد خواهرم میگه چون رقص بلد نیستی و هیچوقت نمیرقصی، لازم نیست لباس مجلسی بخری و بپوشی‌ با کت و شلوار ساده و مرتب برو. نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی دارهههه 

یه پیرهن خوشگل بپوش 

مگه عروسس غریبه اس 

من عروسی غریبه هن دوست دارم پیرهن بپوشم

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

بنظرم بهترین لباس رو بپوش و آرایشگاه هم برو

مگه فقط برای رقص میری عروسی 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

لباس قشنگ و شیک بخر خیلی هم قشنگ میرقصی اعتماد به نفس داشته باش

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چه ربطی دارهههه یه پیرهن خوشگل بپوش مگه عروسس غریبه اس من عروسی غریبه هن دوست دارم پیرهن بپوشم

واسه عروسی پسر ، پسرعموی بابام پیراهن بپوشم؟😂راستش همسایه هم هستیم یه کوچه فاصله داریم و برای ما یجور فامیل نزدیک حساب میشه

رقصیدن یه بخشیه

ولی لباس واسه ذوق خودته و حس خوبی به ادم میده و هم اینکه عکسای قشنگ بگیری که برات بمونن، حرف خواهرت قبول نیست

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند