2777
2789
واقعا اینجا میگن تا ۱۰۰بلدن و انگلیسی بلدن بخدا دختر من سه سالگی حرف زد و جمله بندی گفت

خب کلاس رفتن بچه هاشون منم بچمو تو فشار نمیزارم همین تابستون هرکلاسی خواستم بزارمش گفت دوس ندارم منم اجبارش نکردم .دو سال دیگه هم میتونه کلاس زبان بره

دختر منم سه سالگی حرف زد

یعنی چی اعصابش خورد میشه؟ شما بگید سیب قرمز میخوری یا سیب زرد اعصابش خورد میشه؟ماشین سبز رو بیار باز ...

اصلا گوشی بهش نمیدم اینجوری بدتر بچه رو تو روانی میکنی من خوزم تا بحال مغزو اعصاب نرفتم حالا بچم رو ببرم تا الان هم بچم بازیگوسی میکرد الان موقعیت یادگیریشه که یاد میگیره کاش هیوقت اینجا تاپیک نمیزدم بدتر استرس میدین به ادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگم بهش ولی بعدش میپرسم یادش میره

خب نباید بپرسید فقط تکرار کنید،  سه رنگ قرمز زرد ابی

سه ماه این سه تا رنگ رو همش تکرار کنید، بعد از ۳ ماه ببینید یاد گرفت یا نه، اگر یاد نگرفت حتما ببرید دکتر

طوری بهش یاد بدید نفهمه اصلا داره آموزش میبینه،  مثلا با صدای رسا به همسرتون بگید علی بلوز آبی من رو بیار، به بچتون بگید وای مامان شلوار قرمز چقدر بهت میاد و.... همش تکرار تکرار تکرار 

واقعا اینجا میگن تا ۱۰۰بلدن و انگلیسی بلدن بخدا دختر من سه سالگی حرف زد و جمله بندی گفت

کم مونده بگن بچمون تو ۵ سالگی دکتراشو گرفته

لازم نیست هر روز باهاش کار کنی

بنشونش کنار خودت و مداد رنگی رو بریز جلوش با دفتر نقاشی

بهش یاد بده،چند بار تو یک ماه همین روش رو انجام بدی تا ماه دوم یا سوم کامل یلد میگیره

فقط یه ذره صبر میخواد

اصلا گوشی بهش نمیدم اینجوری بدتر بچه رو تو روانی میکنی من خوزم تا بحال مغزو اعصاب نرفتم حالا بچم رو ...

نه والله بچم روانی نشد، سه ماه کار کردم قشنگ صحبت کردن رو یاد گرفت راحت شد طفلی نمیتونست منظورش رو برسونه جیغ میزد الان ۳ سال و دوماهشه دوتا زبان کامل بلده 

بله بچه تو دکترهای زبان داره

شما کمک خواستی منم نظرم رو گفتم نظری رو گفتم که علمی هست بچه خودم پسرفت شدید صحبت داشت و اتیسم رو داشتن بررسی میکردن که گزینه بی بی دیجیتال تایید شد، شما اگر نمیتونی نظرات بقیه رو قبول کنی لطفا تاپیک نزن که بگی بچت رو روانی میکنی یا بچت دکتره و....

هرکس اینجا تجربه اش رو میگه نیازی نیست بی احترامی بکنیم