2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 74 پست

ععع اون دو دیقه وقت نداشته که تلفن رو قطع کرده

حق با توئه

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتی میخریدی برمیگشتی یه چوب بذار توخونتون اینجور وقتا دنبال خودت ببر بچه بازی هم نکن درمورد سگ ها ...

چوب تو دستم بود😭

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

عزیزدلم سگای ولگرد فوقالعاده ترسو هستن هر چند ک خودمم مثل سگ ازشون میترسم 🤭

ولی ی پیشنهاد چندتا سنگ با خودت حمل میکردی دیدی داره نزدیک میشه با سنگ بزن فرار میکنن 

یا با صدای بلند بگو چخه چخه 

شوهرتم راست میگه بنده خدا پشت تلفن چیکار میتونست بکنه  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حقیقت رو بگم ناراحت نمیشی ؟

گفتی بگین مقصر کیه دارم میگم 

اول اینکه با یه بار اب خوردن سنگ نمیگیری یه لیوان آب شیر گلوله نمیساخت که 

بعد آب جوشیده سماور و کتری هم میشد 

اینجور فوبیای سگ در این حد بری کوچه پس واقعا نمیترسی 

پس میدونی سگ اسیب نمیزنه با تلفن خودتو اروم میکردی شوهرت پشت تلفن چی کار کنه 

این حرکت برای جنس مرد منطقی نیست حوصله مداره 

در کل لوسی 

میگه اگه قطع نمیکردم فحش میدادم بهت که شکر میخوری وقتی می‌ترسی پاتو میزاری بیرون

بر خلاف نظر بقیه من حق و ب تو میدم حالا اگه یه چند دیقه باهات حرف می‌زد چی میشد؟

بعدش میومد خونه بهت میگفت ازین ب بعد نرو

۴ساعت تشنگی تحمل می کنی که شوهرت بیاد .آب جوشیده میخوردی

ترسیدم چون سری پیش خیلی بابت شن ریزه کلیه درد کشیدم 

چوب تو دستم بود😭

اوه دیگه خیلی ترسویی خواهر من حوصلشو سربردی یکم خودتو جمع کن حالا فرضا خدانکرده سگ اومده بود اون پشت تلفن چکار کنه؟بعدم اگه دراین حد سگ بود که مغازه دار رو هم پاره میکرد 

شما که چهارده سالگی کار کردی اینقدر مستقلی نباید ضعیف باشی واسه یه لیوان اب

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

لپ کلام رو بخوای حق با شوهرته.میترسیدی نمیرفتی نمیترسیدی میرفتی، با من حرف بزن دیگه چه صیغه ایه؟به قول شوهرت حالا مثلا اون وسط چیزی میشد میخواست چکار کنه از پشت تلفن؟ولی شما رو هم درک میکنم ادم دوس داره نازش کشیده بشه.مشکل شما اینه لوست نکرده نه که ترسیده باشی

تویی که همجنس من هستی اینجوری ترس منو مسخره میکنی چه انتظاری از مرد داشته باشم آخه 😭

خو دختر لوس یکم اب از کتری میخوردی بخدا مردها ترس زنها رو جدی نمیگیرن شمام هم به خودت هم شوهرت سخت گرفتی اب بجوشون سرد که شد بخور از نوزاد که حساس تر نیستی اونا اب جوشیده سرد شده باید بخورن خوب راست میگم دلخور نشو اینهمه حاشیه درست شدخوبه حالا این حال دل شکستت خوبه حالا؟؟؟

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بر خلاف نظر بقیه من حق و ب تو میدم حالا اگه یه چند دیقه باهات حرف می‌زد چی میشد؟بعدش میومد خونه بهت ...

😭😭