sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 عنوان به کسی که تازه دانشجو میشه چی میگن 365 بازدید | 60 پست برای ثبت نام دانشگاه کاردانی و کارکشناسی و..اینا میاره برای کسی که میخواد برای ترم اولش ثبت نام کنه کدومو میزنن؟؟ کاردانی؟؟؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش 1404/05/14 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5146 نه بستگی داره کنکور سراسری بوده باشی یا کنکور کاردانی بچه های هنرستان. خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23744 😐 سوالت برام نامفهومه اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 نه بستگی داره کنکور سراسری بوده باشی یا کنکور کاردانی بچه های هنرستان. بر اساس سوابق میخواستم پیش ثبت نام اومده بود درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 😐 سوالت برام نامفهومه برای ثبت نام مقطع تحصیلی میخواد کاردانی کارشناسی و..دیپلم دارم من چی باید بزنم منظورش چیه یکم اطلاعات میخوام تا مقطعی که فعلا میخوای درس بخونی میگن یا مقطع فعلیت؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 اطلاعات و توصیه و اینا از دانشگاه چی دارین بدین درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5146 بر اساس سوابق میخواستم پیش ثبت نام اومده بود چه رشته ای میخوای ثبت نام کنی؟هر رشته ای مشخصه تا مقطعیه، بعضیا را نوشته مثلا کاردانی الکترونیک، یکیو نوشته کارشناسی معماری.به این ربط نداره که تو تا چقدر میخوای ادامه بدی خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23744 برای ثبت نام مقطع تحصیلی میخواد کاردانی کارشناسی و..دیپلم دارم من چی باید بزنم منظورش چیه یکم اطلاعا ... چیزی که میخوای بخونی کاردانی همون فوق دیپلم که دوساله کارشناسی همون لیسانس که چهارساله اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 چه رشته ای میخوای ثبت نام کنی؟هر رشته ای مشخصه تا مقطعیه، بعضیا را نوشته مثلا کاردانی الکترونیک، یکی ... روانشناسی زده بود مقطع کارشناسی این یعنی میتونم برم یا نرم درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 چیزی که میخوای بخونی کاردانی همون فوق دیپلم که دوساله کارشناسی همون لیسانس که چهارساله میدونم .اینه منظورش دیگه ؟خیالم راحت شه درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
tanin79m عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 1966 کارشناسی کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23744 میدونم .اینه منظورش دیگه ؟خیالم راحت شه بله دیگه مقطع و رشته ای که میخوای بخونی رو انتخاب میکنی اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 کارشناسی این مقطع رشتمو داشت بنظرت میتونم برم درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 بله دیگه مقطع و رشته ای که میخوای بخونی رو انتخاب میکنی مرسی عزیزم بعد امکان ویرایش هس؟ مثلا اگه خواستی بیشتر بخونی درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
81_zari عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2097 برای ثبت نام مقطع تحصیلی میخواد کاردانی کارشناسی و..دیپلم دارم من چی باید بزنم منظورش چیه یکم اطلاعا ... دیپلم به احتمال زیاد هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)