2777
2789
عنوان

به کسی که تازه دانشجو میشه چی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 60 پست
پرسید ب کسی که تازه دانشجو میشه چی میگن منم گفتم اش خورما دانشجو بودیم دو ترم اول بهمون میگفتن ،😂😂

😂😂یه بنده خدایی هم میگف بهشون میگفتن ترم بوقی چون هیچی بلد نبودن 

حالا جدا از این منظورم چیزدیگه ای بود

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره شما خودتون چی زدید مگه

آها پس مقطع تحصیلی الانو نمیخواد

مقطع تحصیلی که میخوای بخونی میگه

رشته ها رو ببین اگه کارشناسی پیوسته داشت اونو ثبت نام کن

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

به میگفتن ترم بوقیبعضیام میگن ترمک

اره منم شنیدم دقیقا

گلی اگه فقط یه مقطعو زده باشه مابقیشو باید دانشگاه دیگه انتقالی داد؟ کارشناسی زده بود 

اطلاعاتی چیزی از پایه داری ممنون میشم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

آها پس مقطع تحصیلی الانو نمیخوادمقطع تحصیلی که میخوای بخونی میگهرشته ها رو ببین اگه کارشناسی پیوسته ...

فعلا پیش ثبت نام اومده بود 

میگم کنکور داره برای ارشد؟

آها پس مقطع تحصیلی الانو نمیخوادمقطع تحصیلی که میخوای بخونی میگهرشته ها رو ببین اگه کارشناسی پیوسته ...

فعلا فکنم فقط این مقطعو داره 

اگه بخوام بالاتر بخونم تا دکترا چی🥺

فعلا پیش ثبت نام اومده بود میگم کنکور داره برای ارشد؟

آره اکثرا دارن

بعضی وقتا اگه معدل اول ورودی باشین و استعداد درخشان بشید ممکنه بدون کنکور باشه

از دانشگاه بپرسید بعدا

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

آره اکثرا دارنبعضی وقتا اگه معدل اول ورودی باشین و استعداد درخشان بشید ممکنه بدون کنکور باشهاز دانشگ ...

چه خوب 

میگم میتونم بهت درخواست بدم سوالی داشتم بپرسم؟ چون اطلاعاتم درحد صفره فلا ک نه زنگ میزنم دانشگاه ببینم چی میگه 

ولی یه مواقع ضروری😁

چه رشته ای؟

روانشناسی 

براساس سوابق

مرسی عزیزمبعد اگ یه مقطعو بزنم امکان ویرایش نداره واقعا

نه دیگه مقطع تو همینه لازم به ویرایش نداره.دیپلم انسانی داری؟

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

چه دانشگاهی؟

پیام نور 

چه خوب میگم میتونم بهت درخواست بدم سوالی داشتم بپرسم؟ چون اطلاعاتم درحد صفره فلا ک نه زنگ میزنم دانش ...

آره حتما

منم همچین فول اطلاعات نیستم

ولی درحد خودم چشم