2777
2789
عنوان

به کسی که تازه دانشجو میشه چی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 60 پست
بله دیگه مقطع و رشته ای که میخوای بخونی رو انتخاب میکنی

توصیه ای اطلاعاتی چیزی هم داشتی یه دنیا ممنونت میشم 

هیییچی نمیدونم ازش

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مقطع رشتمو داشت بنظرت میتونم برم

اره دیگه ثبت نام میکنی کارشناسی پیوسته ینی دیگه لازم نیست فوق دیپلم گرفتی دوباره ثبت نام کنی همون چهارسال میخونی لیسانس میگیری

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

دیپلم به احتمال زیاد

نداشت که خب هیچجا نمیزنه از کاردانی ب بالا میزنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

اش خور😁

متوجه نشدم؟

توصیه ای اطلاعاتی چیزی هم داشتی یه دنیا ممنونت میشم هیییچی نمیدونم ازش

کارشناسی پیوسته بخون

که دوباره درگیر کنکور کارشناسی ناپیوسته و ثبت نام نشی.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اره دیگه ثبت نام میکنی کارشناسی پیوسته ینی دیگه لازم نیست فوق دیپلم گرفتی دوباره ثبت نام کنی همون چه ...

مرسی عزیزم

بعد اگ یه مقطعو بزنم امکان ویرایش نداره واقعا 

نداشت که خب هیچجا نمیزنه از کاردانی ب بالا میزنه

جدی؟مگه مقطع تحصیلی نمیخواد؟ خب دیپلم محسوب میشید دیگه👀

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

کارشناسی پیوسته بخون که دوباره درگیر کنکور کارشناسی ناپیوسته و ثبت نام نشی.

مرسیی

جدی؟مگه مقطع تحصیلی نمیخواد؟ خب دیپلم محسوب میشید دیگه👀

اره شما خودتون چی زدید مگه

متوجه نشدم؟

پرسید ب کسی که تازه دانشجو میشه چی میگن منم گفتم اش خور

ما دانشجو بودیم دو ترم اول بهمون میگفتن ،😂😂

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
آره خب پس باید تیک کارشناسیو بزنی.

اره زدم .مرسی عزیزم

پرسید ب کسی که تازه دانشجو میشه چی میگن منم گفتم اش خورما دانشجو بودیم دو ترم اول بهمون میگفتن ،😂😂

به میگفتن ترم بوقی

بعضیام میگن ترمک

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.