2777
2789

مصرف داروهای گروه NSAIDs یا همون مسکن های غیر استروئیدی میتونه بسیار خطرساز باشه. من بیماری رو مشاهده کردم که فقط با خوردن یک عدد بروفن تا حد مرگ رفت و دو هفته تو بیمارستان بستری بود بابت خونریزی داخلی گوارشی. چون سابقه زخم معده داشت. 

داروهایی که دوستان گفتن اکثرا شامل همین گروه میشه (آسپرین، بروفن، ناپروکسن، دیکلوفناک و سلکسیب) لازم به ذکره که اینها نام‌های ژنریک اونهاست و میتونه اسامی تجاری مختلفی داشته باشه. 

درنهایت، درصورت لزوم، داروهای ذکر شده حتما باید با معده پُر مصرف بشه. اگر استامینوفن یا شیاف دیکلوفناک (کم‌خطرترین روش مصرف دیکلوفناک که به معده آسیب نمیزنه) جواب نداد، حتماً به پزشک مراجعه کنین. 

ضمن اینکه علائمتون طوریه که بهتره مراجعه داشته باشین. چون بر اساس علائمتون، گرفتن فشارخون و دیگر موارد بالینی بسیار حائز اهمیته.

بعد از درمان هم خوردن روزانه یک عدد قرص «ایمونیس» رو قویاً پیشنهاد میکنم. مشابهش (مثل ایموسنس و اینها رو نگیرید) فقط قرص ایمونیس. کمی سخت پیدا میشه

اما سیستم ایمنی اونقدر تقویت میشه که با دکتررفتن خداحافظی میکنین(مگر خدای نکرده دچار حادثه بشین)

بیماران زیادی بودن که سالیانه 5 الی 6 نوبت زیر سرم میرفتن و انگار روتین سالیانه شون بود!

بعد از مصرف این قرص، دلشون برای پزشک و اتاق تزریق و سُرم تنگ شده! :)

آقا هستم. دارای بهترین همسر دنیا و فرزندانی موفق. بدون شک یکی از اصیل‌ترین منابع رفتارشناسی بانوان کشورم اینجاست، هم برای تحقیقات رفتاری و هم برای مثال‌هام در زمان تدریس در دانشگاه. سالها بطور خاموش از این سایت استفاده کردم و جدیداً برای پاسخ به برخی سوالات عضو شده‌ام. (تخصص و حوزه تدریسم بیشتر رفتارشناسی هست)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.