خوبی شوهرت اینه تو روت میاد یه حرفی میزنه. بدی شما اینه تو جمعی مورد قضاوتش قرارمیدی که هیچ شناختی ب ...
مادرم به خاطرسرطان سینه فوت کرده یک سال بعدازعروسی متوجه شدم منم کیست سینه دارم رفتم سونوگرافی تنهابرگشتم اومدخونه به جای اینکه بگه عزیزم خوبی چی شده برداشت گفت اره دیگه مادرت سرطان داشت توهم داری، خوبی هایی که میکنه هزاردفعه میکوبه توسرم ومیگه من عالیک چته چراغصه میخوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبی شوهرت اینه تو روت میاد یه حرفی میزنه. بدی شما اینه تو جمعی مورد قضاوتش قرارمیدی که هیچ شناختی ب ...
ازکی تا حالا چشاتو ببندی و دهنت رو باز کنی و بدن اینکه یه ثانیه فکر کنی حرفت چقدر میتونه طرف مقابلت روآزار بده شده خوبی؟
پس از دید گاه شما اصلا هیج تاپیکی نباید تو نی نی سایت زده بشه ، چون همگی میشن آدم بد ماجرا که حتی اجازه ندارند درباره ی چیزی که آزارشون داده درددل هم کنن..
کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
عزیزم نگران نباش بسپار دست خدا توکل کن به خودش یه مدت هم به حرف همسرت توجه نکن چیزی گفت بگو خداروشکر تو سالمی من خیالم راحته سایه ات بالا سرمونه باهاش کل کل نکن ارزش نداره