2777
2789
عنوان

شوهرم نفهمه یامن زودرنجم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 41 پست
خوبی شوهرت اینه تو روت میاد یه حرفی میزنه. بدی شما اینه تو جمعی مورد قضاوتش قرارمیدی که هیچ شناختی ب ...

مادرم به خاطرسرطان سینه فوت کرده یک سال بعدازعروسی متوجه شدم منم کیست سینه دارم رفتم سونوگرافی تنهابرگشتم اومدخونه به جای اینکه بگه عزیزم خوبی چی شده برداشت گفت اره دیگه مادرت سرطان داشت توهم داری، خوبی هایی که میکنه هزاردفعه میکوبه توسرم ومیگه من عالیک چته چراغصه میخوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی شوهرت اینه تو روت میاد یه حرفی میزنه. بدی شما اینه تو جمعی مورد قضاوتش قرارمیدی که هیچ شناختی ب ...

ازکی تا حالا چشاتو ببندی و دهنت رو باز کنی و بدن اینکه یه ثانیه فکر کنی حرفت چقدر میتونه طرف مقابلت روآزار بده شده خوبی؟

پس  از دید گاه شما اصلا هیج تاپیکی نباید تو نی نی سایت زده بشه ، چون همگی میشن آدم بد  ماجرا که حتی اجازه ندارند درباره ی چیزی که آزارشون داده  درددل  هم کنن..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
متاسفانه متوجه شدیم مادربزرگمم داره هی میگه

عزیزم مریضی بدی نیست خدارو شکر کن تنش سالمه باور کن من پسرم اینقدر باهوشه قبل مدرسه کلمات را میخوند عزیزم بسپار دست خدا ازش معجزه بخواه کی بالاتر از اون 

عزیزم مریضی بدی نیست خدارو شکر کن تنش سالمه باور کن من پسرم اینقدر باهوشه قبل مدرسه کلمات را میخوند ...

میدونم بچم سالمه بخداهرجامیریم سرزبون داره فوری همه روجذب خودش میکنه خیلی زودزبون بازکردخیلی باهوشه ولی شوهرم خیلی حرفی بدی زد😭😭😭

عزیزم نگران نباش بسپار دست خدا توکل کن به خودش یه مدت هم به حرف همسرت توجه نکن چیزی گفت بگو خداروشکر تو سالمی من خیالم راحته سایه ات بالا سرمونه باهاش کل کل نکن ارزش نداره

عزیزم نگران نباش بسپار دست خدا توکل کن به خودش یه مدت هم به حرف همسرت توجه نکن چیزی گفت بگو خداروشکر ...

مگه میشه توجه نکرد12ساعت وردلته بقیه اش سرکارهی بیماری هاتوبکوبه توسرت به خاطرپسرم چیزی نمیگم دعوانیفته بچه اذیت بشه اخه کامل متوجه میشه من ناراحت بشم 

واااا

حالا دور از جونتون سرطان که ندارید

کم کاری تیروئید که چیزی نیست اصلا با قرص حل میشه

خیلی ها  تو طول زندگی دچارش میشن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷