نخود رو خیس کن دو روز خیس کنی راحت تر خورد میشه ولی باید مدام ابش رو عوض کنی. نخود رو یا با غذاساز یا با چرخ گوشت خور و ریزش کن. نیازی به پختن نخود نیست. چون مزه فلافل خراب میشه. همزمان با چرخ کردن نخود پیاز و سیر فراوان رو چرخ کن
ادویه های فلافل رو اینا رو حتما بزن. فلفل نمک پودر سیر و کمی زردچوبه.
اگه پودر سوخاری به فلافلت اضافه کنی خیلی خوشمزه میشه. بعد خوب مواد ر باهم مخلوط کن. قالب بزن و توی روغن داغ سرخ کن.
میتونی توی فلافلدمقدار نوک قاشق بکینگ پودر بزنی یه کم پف میکنه البته میتونی هم اینکار رو انجام ندی.
ضمنا اگه مزه واقعی فلافل رو میخوای اصلا سیب زمینی و تخم مرغ نریز توش.
من خیلی فلافل رو با این دستور درست کردم عالی میشه