2777
2789
عنوان

موسسه ناباروری تولیدمثل چطوره

95 بازدید | 9 پست

من همسرم مشکل داره می‌خوابیم.  Ivf انجام بدیم.سرچ کردم میگن یزد قطب ناباروریه . بعضیام میگن تهران رویان خوبه الان موندم کدومشون برم

دنیا همه هیچ و کاردنیا همه هیچ.... ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ꧁꧁꧁꧁꧂꧂꧂꧂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکار من اصفهان انجام داده دو قلو ..پنجاه و خردی سالش هست.چند ماه دیگه ان شاالله نی نی هاش بدنیا میا ...

خانمه ۵۰ سالشه ؟ مشکل از خودش یا شوهرش بوده؟

سلام، عزیزم در تهران مراکز خصوصی مام و نیکان اقدسیه و نیمه دولتی رویان و ابن سینا . اما دکتر معصومه قاضی میرسعید،  زهرا نادری، مهرنوش امیری، منیره گلشیرازی واقعا عالی هستند . آدرس مطبوع در گوگل هست. درضمن باید در کنار مکملها اصلاح سبک زندگی داشته باشی

والا ما بلند کردیم اینهمه رفتیم یزد مرکز مادر 

همسرم ازمایش داد همچی نرمال بود گفت برید طبیعی...!! 

در صورتی که هفته قبلش اهواز انجام داده بود همچی پایین بود 

نمیدونم دیگه چیکار کنم

تو اهواز پیش فوق تخصص هستیم دکتر خردمند یعنی ازمایشگاه اریا انجام دادیم.  خوب نبود چندبارم جاهای دیگه ی اهواز انجام دادیم بد شدن همگی... اما یزد نرمال بود. یه خانم مشابه منم همین بود.... 

دیگه حقیقتا هیچی نمیدونم

همه جور ازمایشی دادیم همجور مکملی مصرف کردیم 

۳ ماه پیش هم جنین ۶ هفته ای سقط کردم....