2777
2789
عنوان

کسایی ک خارج از ایران زندگی میکنین لطفا یه لخظه میایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 124 پست
بخدا از خدامه ک دست شوهر و بچه هامو بابا مامانمو بگیرم و بریم جایی راحت زندگی کنیم ولی هر چ بیشتر می ...

عزیزم مامان بابا اولش نمیشه خودتون اول باید بیاین جا بیفتین با همه چیز اشنا بشین کار پیدا کنین خونه بخرین یا اجاره کنین یکی دو سال بعد خانواده رو بیارین 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

چه‌ خوب که شرایط رفتن دارین من اگه‌پولش داشتم میرفتم اونور پزشکی میخوندم خوشبحال بچه هایی که هر جابخوان خونوادشون میتونه بفرستتشون

سالهاست که منتظر آمدن روزهای بهترم اما نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترند....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۲۶سالمه اما دیگ ناامید شدم ک خودم بتونم برم اما امیدم اینه برادرمو بچه هامو بفرستم حداقل اونا مث ما فدا نشن

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....
عزیزم مامان بابا اولش نمیشه خودتون اول باید بیاین جا بیفتین با همه چیز اشنا بشین کار پیدا کنین خونه ...

کاش بدیدین تو خونه بابام چ خبره. هر روز و هر ساعت بحث داریم سر رفتن ونرفتن از این بلاتکلیفی وشرایط کفری شدیم دیگ

چه‌ خوب که شرایط رفتن دارین من اگه‌پولش داشتم میرفتم اونور پزشکی میخوندم خوشبحال بچه هایی که هر جابخ ...

چ فایده شرایط باشه اما نتونی بری😔

ب نظرتون واسه منی ک دو تا بچه دارمم میشه بیاییم؟حداقل کار و خونه و زندگی آروم .....رو میشه اونجا بسا ...

والا چی بگم شرایط خانواده خیلی سخته مگه سرمایه گذاری کنند 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
دلتون برا خانوادتون تنگ نمیشه؟من فقط بزای مامانم موندم ایران و نمیرم

مرتب رفت امد داریم برای زایمان ام هم مامان میان ۳ ماه هستند پیشم...کلا اهل دلتنگی نیستم😄

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
خودمم مهندسی گرفتم چند سال دنبال کار خوبم گیر نیومدمدرکمو گذاشتم در کوزه حالا بچه داری میکنم

من ارشد   حقوقم   هیجی هیچی یعنی       همه جا  سابقه میخان انگار ما از تو شکم مادرمون    کار میکردیم 

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه حالا ما ک خانومیم  بنده خدا چ مردایی بیکارنو   شرمنده زن و بچه

اتفاقا  موقعیت های زیادی واسه ترکیه اومدن داشتیم اما میگفتن ترکیه خوب نیس پشیمونمون کردن. یکم ش ...

17 سال خیلی کمه.  من نظرمو پس میگیرم.  فکر کردم برای دکترا میخواد بره.  به نظر من اشتباه محضه.  

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
[QUOTE=55380413]بخدا  دو هفته پیش یسر اومدم تهران واسه فارق التحصیلی از دانشگاه قشنگ دیوونه شدم ...

هزینه تاکسی گرونه چون بنزین لیتری پنج تومنه 

کرایه خونه خیلی خوبه خونه ای که تهران پنج ملیونه ماهانش اینجا یه تومنه بدون پول پیش تازه یه خونه لوکس 

کار بستگی داره خب اگه سرمایه داشته باشین راحت ترین 

تحصیل خیلی راحت تره بچه ها اندازه بچه های طفل معصوم ایرانی مشق و امتحان ندارن تو عذاب نیستن 

هوای اکثر شهراش تمیزه 

گاز و برق گرونه مثلا ما واسه شوفاژ خونه ماهی هفتصد لیر داریم میدیم میشه نزدیک هشتصد تومن 

اینترنت محشره شنیدم تا سرعت صد مگابایتم میدن قیمتشم عالیه 

لباس ارزونه

لوازم منزل صد برابر ارزون تر از ایرانه کمد مادرم خریده دو ملیون و نیم خوشگل ترشو من خریدم چهارصد

خورد و خوراکم خوبه تقریبا دو سه تا مارکت داره مثلا بری bim ده تا کیسه خرید کنی دویست لیر میدی 

همونو بری micros سیصد لیر 

همونو بری تهران جامبو یک ملیون و نیم 

بری شهروند هشتصد هزار تومن 

از ایران کلا ارزون تره 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خوشبحال شما.......

عزیزم هرکسی قسمتی داره ولی خب پیش خانواده بودن هم خوبی هاش کم نیست 

کاش بدیدین تو خونه بابام چ خبره. هر روز و هر ساعت بحث داریم سر رفتن ونرفتن از این بلاتکلیفی وشرایط ک ...

بزارین بره 

اگه پسری هستش که واقعا میره درس بخونه نه اینکه وقتشو تو دیسکو و پاویون بگزرونه بزارین حتماااا برهههه حتمااا بره