2777
2789
عنوان

کسایی ک خارج از ایران زندگی میکنین لطفا یه لخظه میایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 124 پست
المان خیلی بهتره عزیزم انشالله هرچی خیره همون بشه گلم

مرسى مهربون🌺 اميدوارم هرجا هستى سعادتمند باشى

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
مرسى مهربون🌺 اميدوارم هرجا هستى سعادتمند باشى

مرسی عزیزدلم همچنین گلم😍😍😍

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم همچنین گلم😍😍😍

سلام عزیزم من کامنتون خوندم خیلی خوشم اومد خواستم ببینم شما وضعیت مدرسع رو اونجا چطور می بینید من برای دخترم که یه کوچلو داره مر پرسم  ممنون میشم 🙏🙏🙏

سلام عزیزم من کامنتون خوندم خیلی خوشم اومد خواستم ببینم شما وضعیت مدرسع رو اونجا چطور می بینید من بر ...

سلام عزیز دلم 

گلم ببینین مدرسه ایرانی هم میتونین پیدا کنین از طریق سفارت من بچه ندارم خیلی در جریان نیستم ولی شنیدم کمتر از ایران سخت میگیرن بچه ها اندازه ایران بهشون فشار نمیاد

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
سلام عزیز دلم  گلم ببینین مدرسه ایرانی هم میتونین پیدا کنین از طریق سفارت من بچه ندارم خیلی در ...

ممنونم از لطفت عزیزم، میتونم بپرسم شما کدوم شهر ترکیه هستین به من گفتن ازمیر بهتر ه برای زندگی اما دخترم میگه به هر حال شهر بزرگی مثل استانبول حتما امکاناتش بیشتر  😊