2777
2789
عنوان

ب نامزدم شک دارم ازدیشب😑

182 بازدید | 15 پست

دیشب خونمون بود دوتا خط داره با اون یکی خطش من رفتم سفره رو بچینم مشخص بود داشت پیام میداد صدا پیامه میومد ک از واتساپه من ب رو خودم نیاوردم اما درکل تاالان چیز مشکوک و رفتار بدی ندیدم ازش 

حالا چیکارکنم بهش بگم امروز ؟ اگه اره چطوری بگم🤦‍♀️

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیشو چک نکردی بیینی به کی پیام داده؟ شاید به رقیقش داذه

ن نکردم ،هنوز عقد نکردیم

امروز بهش بگم چرا با اون یکی خطت تو وات بم پیام نمیدی اگه اینطوریه چرا پس باهاش واتساپ داری

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

خب پیام بده به هرکسی می‌تونه باشه حتما اون چیزی که تو فکر می‌کنی نیست که به دوستی رفیقی همکاری چیزی ...

نمیدونم هر خطش برا چیه دیگه هنوز عقد نکردیم باهم رفت و امد زیادی نداریم

عزیزم درکل حالا چون شک کردی یه جوری بفهمی خوبه که بعدنا برات اذیت نشه

همی الانم دارم اذیت میشم چطوری فقط نمیدونم بهش بفهمونم

شوهر منم دوتا خط داره ولی خب یه واتساپ داره

این با دوتاش داره

مگه میشه با دوتاخط یه واتساپ داشت

چیزی نیست که خیلی بخوای سرش مشکوک بشی یجوری سردربیار دغدغه ذهنیت و رفع کن ولی خیلی حساسیت نشون نده

خودم تو همین چجوریش سر دراوردن موندم وگرنه تاپیک نمبزدم راهنمایی بگیرم🤦‍♀️

گوشیش و چک کن یجوری رمزشو بفهم بعد وقتی حواسش نبود چک کن کاری ندارم رمزشو بفهمی

رمزشو بهم داده خودش 

ینی اینطوری ک‌رمزشو قبلا بم‌داده کلکی تو کارس نیس دیگ بنظرت؟