2777
2789
عنوان

کسایی ک خارج از ایران زندگی میکنین لطفا یه لخظه میایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 124 پست
هزینه تاکسی گرونه چون بنزین لیتری پنج تومنه  کرایه خونه خیلی خوبه خونه ای که اینجا پنج ملیونه ...

اگ اینجوره ک خیلی خوبه. شما هم با سرمایه گزاری رفتی؟سرمایه اولیه چقد کافیه ک ی زندگی متعادل داشته باشیم؟چطور شهر رو انتخاب کنیم ک کجا باشه؟....

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....
17 سال خیلی کمه.  من نظرمو پس میگیرم.  فکر کردم برای دکترا میخواد بره.  به نظر من اشت ...

چرا مشکلش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارین بره  اگه پسری هستش که واقعا میره درس بخونه نه اینکه وقتشو تو دیسکو و پاویون بگزرونه بزا ...

اینجا ک هس فعلا پسر سر به راه و آرومو اهل درسه حالا تا ببینیم بره خارج از کشور چشمو گوشش باز بشه چطور میشه😂

اگ اینجوره ک خیلی خوبه. شما هم با سرمایه گزاری رفتی؟سرمایه اولیه چقد کافیه ک ی زندگی متعادل داشته با ...

نه عزیزم من شرایطم فرق داره با ازدواج رفتم سرمایه ندارم کارم نمیکنم 

والا دویست ملیون این حدودا فکر میکنم لازم باشه چون خودم درگیرش بودم نمیدونم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عزیزم هرکسی قسمتی داره ولی خب پیش خانواده بودن هم خوبی هاش کم نیست 

درسته اما اینجا داریم جون میکنیم ک فقط زنده بمونیم لذتی از زندگی نمیبریم دریغ از حتی ی هوای پاک

چرا مشکلش چیه؟

فرهنگ خارج از ایران خیلی فرق میکنه.  نوجوون تو این سن بدون خانواده باید خودشو تطبیق بده. من گفتم من از اونام نمیذارم بچه م تا سر کوچه تنها بره.  کلا خیلی شجاع نیستم.  ولی بنظرم   اگه 25 ساله بود تو ایران وارد اجتماع شده بود خیلی فرق میکرد.  الان تازه میخواد وارد اجتماع بشه اونم اجتماعی که برای ورود بهش هیچ اموزشی ندیده.  

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
نه عزیزم من شرایطم فرق داره با ازدواج رفتم سرمایه ندارم کارم نمیکنم  والا دویست ملیون این حدود ...

بازم خوشا ب سعادت همگیتون ک رفتین😕

اینجا ک هس فعلا پسر سر به راه و آرومو اهل درسه حالا تا ببینیم بره خارج از کشور چشمو گوشش باز بشه چطو ...

عزیزم چشم و گوششم باز بشه مهم نیست فقط خودشو الوده نکنه خدایی نکرده بیماری نگیره مراقب باشه دخترای خارجی ازش باردار نشن بیچارش کنن کاریم خواست بکنه مراقب باشه به درسش لطمه نزنه اعتقاداتش رو نمیدونم حالا دوست داشت با دوستاش یه کلابم بره عیبی نداره واسه پسر مجرد و جوون ولی بهش بگین خودشو گرفتار زنای فاسد نکنه و درسشو بخونه در کنارشم تفریح سالم داشته باشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
فرهنگ خارج از ایران خیلی فرق میکنه.  نوجوون تو این سن بدون خانواده باید خودشو تطبیق بده. من گفت ...

آره واقعا ما هم تنها دلیل مخالفتمون همین سن پایینشه وگرنه دلیل دیگ ای واسه مانع شدنش نداریم. از طرفی خودش میگ من الان برم میتونم راحت درس بخونمو پیشرفت کنم اما تا خودشو تطبیق بده هیهاته

بازم خوشا ب سعادت همگیتون ک رفتین😕

عزیزم بخوای کاری نداره اگه مثلا میگم تو ایران پنجاه ملیون داشته باشی ماهی هشتصد سوده راحت بگیرین استفاده کنین نرین شهر گرون مثل انکارا و استانبول شهرای ارزون تر هستش اونجا برین 

صد ملیونم بده یه خونه معمولی بگیر که بهت اقامت بدن همون زندگی معمولی که ایران داشتی اینجا هم میتونی داشته باشی با ارامش خاطر بیشتر 

اگ اینجوره ک خیلی خوبه. شما هم با سرمایه گزاری رفتی؟سرمایه اولیه چقد کافیه ک ی زندگی متعادل داشته با ...

عزیزم سرمایتون چقدره بگو تا شهرشو بگم

عزیزم چشم و گوششم باز بشه مهم نیست فقط خودشو الوده نکنه خدایی نکرده بیماری نگیره مراقب باشه دخترای خ ...

اگ مجرد بودم نهایتش هرجا میخواس بره باش میرفتم اما الان دیگ خودشه و خدای خودش ک ک تو اون غریبی و تنهایی و غربت کمکش کنه😔

ولی داداشت رو بزارین بره 

بازم نمیدونم باید ببینی بچست یا واسه خودش مردیه چون ممکنه جوگیر بشه خدایی نکرده دعوا بکنه تو مملکت غریب خدا اون روزو نیاره میندازن ادمو جایی که عرب نی نندازه 

عزیزم سرمایتون چقدره بگو تا شهرشو بگم

واسه شروع بابام میگ ۳۰۰-۴۰۰بش میدم اگ تونست درست مدیریت کنه دیگ مرتب براش میفرستم

ولی داداشت رو بزارین بره  بازم نمیدونم باید ببینی بچست یا واسه خودش مردیه چون ممکنه جوگیر بشه ...

توکل ب خدا. آره واقعا آدم تو کشور خودش از یه شهر ب ی شهر دیگ میره ایقد غریبی میکنه اونجا ک دیگ باید ب سازشون رقصید تا آتویی از آدم نگیرن