2777
2789
عنوان

کسایی ک خارج از ایران زندگی میکنین لطفا یه لخظه میایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 124 پست
نه برادرم هم اونجاست ولی همینکه الان بدون من اونجاست خودش خیلیه،بچه های ۹ ساله ی الان تنها تا سر کوچ ...

واقعا عجب دل بزرگی داری.  من از اونام که جرات ندارم بچه مو تا سر خیابون بفرستم. 😀

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
چجوری یکی یه دونه س وقتی شما خواهرشی؟ احتمالا منظورت تک پسره. ببخشید رک میگم.  از حرفم دلگیر نش ...

آره ی خواهر و یه برادریم. اتفاقا اصن سوسول نیس خیلیم علاقه داره ک بره ولی برامون سخته بدون حتی داشتن ی آشنا راهیش کنیم دیار غربت

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برادرم هم اونجاست ولی همینکه الان بدون من اونجاست خودش خیلیه،بچه های ۹ ساله ی الان تنها تا سر کوچ ...

اولا بگم واقعا خوب تحملی داری دوما با توجه ب اینک بخاطر آینده بچه ات پا گذاشتی رو دلت جای تبریک داره ولی شما دلخوشیتون اونجا ب حضور برادرتونه وگرنه آدم چ طور ی بچه رو تنها بفرسته جایی

عزیزم کجاش سرابه اگه خارج سرابه ایران جهنمه من تازه تو داغون ترینش هستم ترکیم هرچیه از ایران خیلی بهتره 

وطن فروش نیستما عاشق کشورمم ولی زندگی تو ایران خیلی سخته از اسمون و زمین بدبختی میباره 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عزیزم کجاش سرابه اگه خارج سرابه ایران جهنمه من تازه تو داغون ترینش هستم ترکیم هرچیه از ایران خیلی به ...

اتفاقا  موقعیت های زیادی واسه ترکیه اومدن داشتیم اما میگفتن ترکیه خوب نیس پشیمونمون کردن. یکم شرایط واسه منو شوهرم دیگ سخت شده ک بریم بیرون ام اما دلم میخواد برادرم راه درستو انتخاب کنه.الان برادرم ۱۷سالشه اگ تصمیم اشتباهی بگیره تا بخواد دوباره خودشو جمعو جور کنه از زندگی عقب میفته

چرا عزیزم؟برادر من سوئد رفته خیلی از همه چیز راضیه

آلمان هزینه ای نداره تحصیل و البته کشورهای اروپایی همه خوب اند ولی الان پذیرش دانشجو برای آلمان راحترینه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
واسه انتخاب کشور هم هنوز ب نتیجه نرسیدیم ی بار میگ کانادا ی بار میگ ترکیه ی بارمیگ..... واقعا نمیدو ...

عزیزم بره کانادا اونجا موفق بشه سیتیزنی میدن ترکیه به هیچوجه سیتیزنی کامل نمیده نهایتا بتونه اقامت بگیره اونم غیر دایم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عزیزم کجاش سرابه اگه خارج سرابه ایران جهنمه من تازه تو داغون ترینش هستم ترکیم هرچیه از ایران خیلی به ...

بعدم عزیزم نظرت کاملا متین و درسته اینجا واقعا شرایط خیلی سخت شده

اتفاقا  موقعیت های زیادی واسه ترکیه اومدن داشتیم اما میگفتن ترکیه خوب نیس پشیمونمون کردن. یکم ش ...

نه عزیزم ترکیه اصلا بد نیستش منم غریبم جز شوهرم هیچکس نیست بهپای کانادا و المان نمیرسه ولی ارامشش هزار برابر بهتر از ایرانه موقعیتشو دارین فرار کنین از ایران

چیه اخه یه مسافرت با هواپیما نمیتونی بری 

بعدم عزیزم نظرت کاملا متین و درسته اینجا واقعا شرایط خیلی سخت شده

بخدا  دو هفته پیش یسر اومدم تهران واسه فارق التحصیلی از دانشگاه قشنگ دیوونه شدم ترافیک دود عصبی بازی مردم فهش توهین هوای کثیف برگشتم ترکیه مریض شدم رفتم زیر سرم انقدر که بهم فشار اومده بود ایرانم بودم همین بدبختیارو داشتم ولی بهش عادت کرده بودم نمیفهمیدم چقدر تو عذابم وقتی که رفتم از ایران تازه فهمیدم اونجا زندگی نمیکردم حالا اینجام خیلی گل و بلبل نیستا امکاناتش در حد امریکا نیست ولی هرچیه بهتره

نه عزیزم ترکیه اصلا بد نیستش منم غریبم جز شوهرم هیچکس نیست بهپای کانادا و المان نمیرسه ولی ارامشش هز ...

بخدا از خدامه ک دست شوهر و بچه هامو بابا مامانمو بگیرم و بریم جایی راحت زندگی کنیم ولی هر چ بیشتر میگذره انگار سخت تر میشه برامون

[QUOTE=55380413]بخدا  دو هفته پیش یسر اومدم تهران واسه فارق التحصیلی از دانشگاه قشنگ دیوونه شدم ترافی ...[/QUO

هزینه ها و کرایه خونه ها و کار و .... اونجا چطوره