2777
2789
عنوان

ب شوهر م بگم پسر عمو م پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 55 پست
مگه پیچ کسی رو داشتن جرمه آخه؟؟؟؟ چند ساله ازدواج کردی و چند سالشه ؟

شوهر ایشون حساسه هر آدمی ی مدله دیگه از ی چیزایی خوشش میاد از ی چیزایی بدش میاد مثلا مرد بیاد نی نی سایت جرم نیست ولی شوهر من بیاد من ناراحت میشم خوشم نمیاد بین خانما بپلکه 

اگر حساسه و میدونی بهش بگی اعصابتون بهم میریزه نگو پیامش رو هم حذف کن اگر دیدی از دهنش در رفت ازین ب ...

میگم شاید دیگه چک کنه  تلفنم الان کاری نداره 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بهت میگن فقط طلاق😂اینجوری هم تو اذیت میشی با مشاور در ارتباط،باش ک چجوری راضیش کنی بره روانپزش ...

کلا قبول نداره مشکل داره عزیز کلا باید بیخیال ش باشم تا عذاب نکشم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
میگم شاید دیگه چک کنه تلفنم الان کاری نداره

بهش بگو راستی یادته دیدی گفتم ی نفر چراغ زد پسر عموم بود تو اینستا گفت چرا حواست پرت بوده سلام ب آقاتون برسون ولی من جات استرس گرفتم ک سین جیم نکنه 

بگو عزیزم

مبگم انفالو کنه آبروم بره بگه شوهر ش چقدر حساس ه

بهش بگو راستی یادته دیدی گفتم ی نفر چراغ زد پسر عموم بود تو اینستا گفت چرا حواست پرت بوده سلام ب آقا ...

خودمم واقعا چرا باید اینطور باشه دوستام سرکار هستن با هزار نفر ارتباط دارن

خب اگه دید یا شنید نمیگه چطور نگفتی .ن هيچوقت جواب من نمیده هيچوقت توصیح نمیده و حتی میزاره شک ب دلم ...

از در بی‌خیالی و موضوع مهمی نبودن برخورد کن و خیلی توضیح نده که جواب عکس میده 

توضیح زیاد یعنی کارم اشتباه بوده دارم توجیه میکنم!

هرچند این احتمال نزدیک صفر درصده

خودشون خوب استاد این کار هستن از خودش یه چشمه یاد بگیر اینجور مواقع بهت چی میگه؟

طبق سبک صحبت و روابط خودتون جواب مختصر بده

فکر نمی‌کردم یه چیز پیش پا افتاده آنقدر مهم باشه

در کل در این موارد مثل خود مردها باش 

خیلی به  ریزه کاری‌ها و آیاااا چه شودهایی که یک در هزارم هم در آینده اتفاق نمی‌افتد فکر نکن و اگر تو ذهن‌ات اومد بهش پر و بال نده چون در نهایت این خودمونیم که آسیب میبینیم و دچار وسواس فکری می‌شیم...

پیش خودت بگو که همچین اتفاقی نمی‌افته و همچنین چیزی نمیشه اگر.  شد همون موقع یه فکری به حالش میکنم

اون موقع هم که اگر چیزی شد. درکل در عصبانیت و شادی و خشونت سعی کنید سکوت کنی و وقت بده به خودت تا طرف حرفهاش میزنه تو ذهنت یه جواب خوب و مختصر بده که بر علیه خودت هم نباشه و قضایا رو بزرگ نکنی

مردها رو ما خودمون زیادی بزرگشون کردیم بذار هرجور دلش خواست فکر کنه 😄

به اهداف و بُعدهای بزرگ زندگی‌ات فکر کن و اولویت‌های مهم‌تر برای خودت قرار بده و اولویت خودت باش و آرامش و پیشرفت خودت، دنبال دلیل برای شادی خودت باش و اینجور مسایل بفرست گوشه کوچیک ذهن‌ات و ذهن‌‌ات آزاااد و آروم کن♥️

خوشبخت‌ترین باشی🌷

شوهر ایشون حساسه هر آدمی ی مدله دیگه از ی چیزایی خوشش میاد از ی چیزایی بدش میاد مثلا مرد بیاد نی نی ...

بستگی داره آدم از چی خوشش میاد از چی بدش میاد . بعد هم رفتارا دوجورن یه وقت یه رفتاری فقط متوجه خود آدمه یه وقت یه رفتاری متوجه اطرافیانه و باعث اذیت و آزار بقیه میشه . شوهر ایشون حساسیتش باعث آزار همسرش میشه اگر برا خودش حساس بود و به زنش کاری نداشت اشکالی هم نداشت . راجع به بحث حضور مرد در سایت هم اولا سایت عمومیه و خصوصی نیست دوما اگر مردی  تاپیک خاص شرکت کنه حرف شما تا حدودی میتونه درست باشه  سوما تا جایی که حرف و نظر مردی باعث اذیت کسی نشه اشکالی نداره

مبگم انفالو کنه آبروم بره بگه شوهر ش چقدر حساس ه

وقتی شوهرت اینقدر حساسه تو اینستا ی پیج داشته باش بدون اسمت ک از اینستا استفاده کنی ن فامیل رو دنبال کن ن فامیل دنبالت کنه چون اگر میتونستی طلاق بگیری ک گرفته بودی حالا ک داری زندگی میکنی یکاری کن زهرت نشه زندگی

بالاخره شوهرت ی خوبی هایی هم داره ک موندی باهاش 

از در بی‌خیالی و موضوع مهمی نبودن برخورد کن و خیلی توضیح نده که جواب عکس میده توضیح زیاد یعنی کارم ا ...

ممنون عزیزم .ن خودش ک من چیزی ببینم میگه چیه بابا حساسی این مث خواهر ه یا این چیکار من داره وووو اینقدر میگع من میگم اشتباه‌ کردم نکنه واقعا ‌