2777
2789
عنوان

از اینکه مجبورم کار کنم خسته شدم

157 بازدید | 22 پست

خیلی سرکار اذبت میشم.خیلی حقمو میخورن چون زنم 

انقد هم اوضاع افتصادی داغونه هر جا میرم مصاحبه حقوق کمتر از اینجا میخوان بدن و ساعت کاری بیشتر و... 

اینجا هم پوستم کنده شده .شش صب از خونه میزنم بیرون تا برگردم هفت شبه 

ولی نمیتونم هم سرکار نرم چون یه دنیا قرض و قسط داریم و تمام حقوق شوهرم  میره واسه اونا 

خیلی خسته شدم

چی میشد ما هم پولدار بودیم و صبحا میخوابیدم تا هر وقت دوست داشتم .باشگاه میرفتم .استخر میرفتم راحت

یه کم ب سرو وضعم میرسیدم 

این همه هم میدوییم اخرش مستاجریم ته تهران 

خیلی دلم گرفته دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای خوندی

من از اینکه سر کار نمیرن خیلی ناراحتم 

با اینکه کلی قسط داریم

اما واقعا توان انجام هر کاری رو هم ندارم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چند وقته میری سرکار؟

من ۴سال کارآموزی میرفتم تو دانشجویی که تقریبا بدون حقوق بود الانم ۱۰ماهه اومدم سرکار و فقط دلم میخواد فرار کنم😫از محل کار متنفرم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

چه رشته ای خوندیمن از اینکه سر کار نمیرن خیلی ناراحتم با اینکه کلی قسط داریماما واقعا توان انجام هر ...

نرم افزار خوندم

من شاگرد اول دانشگاه بودم.همه هم دوره ایام رفتن از ایران ولی ب خاطر خانوادم موندم

الان اونا حداقل یه چیزی شدن من ک هیچی هم نشدم 

قوانین و فرهنگ ما ضد زنه و کار کردن واسه ماها فقط عذابه 

چند وقته میری سرکار؟من ۴سال کارآموزی میرفتم تو دانشجویی که تقریبا بدون حقوق بود الانم ۱۰ماهه اومدم س ...

منم 

ی روزایی مثل امروز دلم میخواد بزنم زیر همه چیزو بگم دیگه نمیام

حیف صد حیف ک گرفتارم